Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο ’’αναγεννημένος’’ Καμαρά και η μεταγραφή που περιμένει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 21:48:00

Ο ’’αναγεννημένος’’ Καμαρά και η μεταγραφή που περιμένει!

Sportdog Team

Ο νεαρός μέσος έχει βρει τον καλό του εαυτό στο λιμάνι φέτος.

Ολυμπιακός: Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέτυχε τον βασικό του στόχο και βρίσκεται στους ομίλους του UEFA Europa League. Παράλληλα, εντός συνόρων έχει αρχίσει τέλεια και είναι πρώτος στο +3 από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά έχει παίξει ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος γύρισε ανανεωμένος μετά το μονοετή δανεισμό του στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Για αυτό το αποτέλεσμα καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισαν οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν που υποστήριξαν τον Μαντί. Συγκεκριμένα, του είχαν δείξει την εμπιστοσύνη τους και του είχαν τονίσει πως δεν είναι δυνατόν να έχει πτωτική τάση η καριέρα του. Ο 26χρονος πήρε την ευκαιρία που του έδωσαν και αποδεικνύει γιατί είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής!

Με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή αν θα κάνει το άλμα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γιατί φεύγει ο Μπακαμπού από Γαλατά - Έρχεται για βασικός στον Ολυμπιακό - Διώχνει από το Λιμάνι τον..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags