Facebook Pixel ΑΕΚ: Ραούλ Μαρτίνεζ για ΑΕΚ - Στόπερ εκατομμυρίου, πρόταση του Αλμέιδα - Ελεύθερος λόγω... σκανδάλου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-19 10:00:00

Ραούλ Μαρτίνεζ για ΑΕΚ - Στόπερ εκατομμυρίου, πρόταση του Αλμέιδα - Ελεύθερος λόγω... σκανδάλου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ραούλ Μαρτίνεζ για ΑΕΚ - Στόπερ εκατομμυρίου, πρόταση του Αλμέιδα - Ελεύθερος λόγω... σκανδάλου!

Μεγάλος ανταγωνισμός για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, που είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος άμεσα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Το Sportdog.gr έχει το παρασκήνιο...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση από το Μεξικό έχει στα ραντάρ της η ΑΕΚ καθώς, λόγω της παρουσίας τού Ματίας Αλμέιδα στην άκρη του πάγκου, είναι σαφές ότι οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής αλλά και το MLS.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη στην ομάδα βρίσκονται οι Ορμπελίν Πινέδα, Ροδόλφο Πισάρο και Αλεξάντερ Κάλενς, δηλαδή ποδοσφαιριστές που σχετίζονται με την αμερικανική ήπειρο την οποία γνωρίζει άριστα ο προπονητής της Ένωσης.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν συνδεθεί με τους Κιτρινόμαυρους δύο ακόμα Μεξικανοί ποδοσφαιριστές, της Τσίβας, που μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα και να δώσουν λύσεις που δεν έχει τώρα στα χέρια του ο Αλμέιδα: Πρόκειται για τους Αλέξις Βέγκα και Κριστιάν Καλδερόν, που δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να είναι διαθέσιμοι - Ακόμα και ως ελεύθεροι.

Ποιος άλλος ποδοσφαιριστής τής Τσίβας βρίσκεται στην ίδια κατηγορία και, φυσικά, η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ; Ο Ραούλ Μαρτίνεζ!

Ο 20χρονος άσος, γεννημένος τον Μάρτη του 2023, ανήκει στην Τσίβας αλλά έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ταπάτιο. Ο Μαρτίνεζ αγωνίζεται τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός σέντερ μπακ, το market value στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ αλλά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (διαβάστε τι συνέβη ΕΔΩ) δεν αποκλείεται να δει την έξοδο από την ομάδα.

Το γεγονός ότι είναι διεθνής με την Εθνική Μεξικού U20 αλλά και η δεδομένη αξία του, έχει κάνει πολλά κλαμπ στη Λατινική Αμερική να σημειώσουν το όνομά του στις λίστες τους. Ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος δηλαδή ή, έστω, υπάρξει η προοπτική για την πώλησή του, η ΑΕΚ δεν θα έχει εύκολο έργο.

Κρατήστε, όμως, το όνομά του σε μια άκρη του μυαλού σας, γιατί η περίπτωσή του έχει ενδιαφέρον και στην ΑΕΚ δεν περνάει απαρατήρητος...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή τον Γενάρη που διώχνει ξένο άσο στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags