Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πιο ψηλά και από Σιμάνσκι για Φενέρ κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Τον έχει ξεχωρίσει ήδη ο Μπράνκο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-21 10:00:00

Πιο ψηλά και από Σιμάνσκι για Φενέρ κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Τον έχει ξεχωρίσει ήδη ο Μπράνκο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Πιο ψηλά και από Σιμάνσκι για Φενέρ κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Τον έχει ξεχωρίσει ήδη ο Μπράνκο!

Οι δυσκολίες για τον άσο της Ένωσης και ο παίκτης των Πειραιωτών που αρέσει στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή, ο οποίος θυμίζουμε αποτελεί Νο1 στόχο για μεγάλη ελληνική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι...

Οι Τούρκοι έγραψαν πώς ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της Φενέρ έχει σταμπάρει το Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ και πώς μπορεί ακόμα και το Γενάρη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του, για να φτιάξει ζευγάρι με τον συμπατριώτη του, συνεπώνυμο του, επίσης χαφ, Σεμπάστιαν, που αγόρασε τον περασμένο Ιούλιο αντί 9.750.000 ευρώ από την Ντιναμό Μόσχας. 

Οι δυο Σιμανσκι εκτός από Πολωνοί είναι και ομόσταβλοι στο ίδιο μεγάλο πολωνικό γραφείο την Unidos. Συν του ότι ο Μπράνκο από παλιά έχει καλή σχέση με τον Κουχάρσκι, τον Πολωνό τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν απριορι πώς η Φενέρ θα 'ρθει και θα τα σκάσει για να κάνει δικό της τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος μόλις τον περασμένο Απρίλιο ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το 2027 με τους κιτρινόμαυρους. 

Ο Μπράνκο που όπως αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες βρίσκεται ψηλά στη λίστα μεγάλης ελληνικής ομάδας για το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Φενέρ, είναι αλήθεια πως κάνει ό,τι θέλει στο μεταγραφικό πάρε δώσε της τουρκικής ομάδας. Όπως είναι αλήθεια για τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή πως έχει τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει κανάλι με ομάδες και γραφεία για παίκτες από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη. 

Η δική μας πάντως πρώτη ενημέρωση από την ελληνοτουρκική πιάτσα agents θέλει να είναι πάρα πολύ πρώιμο θέμα Σιμάνσκι και Φενέρ, παρότι ο Μπράνκο όντως έχει καλή άποψη για τον Πολωνό μέσο της ΑΕΚ. Για παράδειγμα από τους Σουπερλιγκάτους μέσους και ο Μαντί Καμαρά, του οποίου το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο, αρέσει εξίσου ίσως και περισσότερο (από τον Σιμάνσκι) στον Μάριο Μπράνκο, αλλά ούτε έχει γραφτεί κάτι, ούτε μπορείς να... προκαταβάλεις την όποια εξέλιξη προσεχώς. Ευκαιρίας δοθείσας όμως, με Σιμάνσκι ας έχουν κάποιοι στα υπόψιν και τον Καμαρα. Για Φενέρ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση-έκπληξη Μαρτίνεθ σε Ελ Αραμπί πριν τον ΠΑΟ - Απόφαση για Σκάπρα - Δεν κάνει ξανά το ίδιο λάθος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags