Facebook Pixel "Μάχη ΑΕΚ με Σεβίλλη για εξτρέμ στιλ... Ροντρίγκο - Τεχνική, ταχύτητα, γκολ - Μεγάλη επιτυχία αν έρθει Ελλάδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-21 21:00:00

"Μάχη ΑΕΚ με Σεβίλλη για εξτρέμ στιλ... Ροντρίγκο - Τεχνική, ταχύτητα, γκολ - Μεγάλη επιτυχία αν έρθει Ελλάδα"!

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη ΑΕΚ με Σεβίλλη για εξτρέμ στιλ... Ροντρίγκο - Τεχνική, ταχύτητα, γκολ - Μεγάλη επιτυχία αν έρθει Ελλάδα"!

"Νέος Πινέδα για τον Αλμέιδα, κορυφαία στιγμή η Ευρώπη". Κίνηση για έναν πολύ καλό εξτρέμ φαίνεται πως έχει κάνει η Ένωση, ωστόσο απέναντί της έχει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ποιος είναι ο παίκτης και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Μια εξαιρετική περίπτωση από τη Λατινική Αμερική, με άρωμα Ματίας Αλμέιδα, υπάρχει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς το όνομα του Μαξιμιλιάνο Μέζα συνδέθηκε με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο 31χρονος διεθνής Αργεντινός εξτρέμ, με σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του αλλά και στο Μεξικό, θα μείνει ελεύθερος από τη Μοντερέι στο τέλος τού 2023 και, φυσικά, μπορεί να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλην της Ένωσης έχει δείξει ενδιαφέρον για εκείνον και η Σεβίλλη, κάτι που είναι απόλυτα λογικό με βάση την αξία του - Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το market value βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν είχε φτάσει και στα 14 εκατ. ευρώ!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωση του Μέζα και την πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

"Τεράστια επιτυχία για την ΑΕΚ αν τον φέρει - Γρήγορος, τεχνίτης, ντρίπλα - Κορυφαία στιγμή η Ευρώπη"

"Είναι σπουδαία περίπτωση, για την ΑΕΚ θα είναι τεράστια επιτυχία αν καταφέρει και τον πάρει. Είναι πολύ καλός εξτρέμ αλλά σκοράρει κιόλας. Γρήγορος, τεχνίτης, έχει ντρίπλα, τα πάντα. Στο στιλ του Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γ. Ντούζγου και στη συνέχεια είπε: "Θα είναι κορυφαία στιγμή για τον ίδιο αν έρθει στην Ευρώπη. Έχει διακριθεί στη λατινική Αμερική, δεν του λείπει κάτι άλλο εκεί. Είναι σε πολύ καλή ηλικία για να έρθει στην Ευρώπη".

"Εκεί μπορεί να παίξει στην ΑΕΚ - Νέος Πινέδα για Αλμέιδα - Προβάδισμα η Σεβίλλη"

Οι θέσεις που παίζει στο γήπεδο;

"Κλασσικός εξτρεμ, παίζει και ως δεύτερος φορ ορισμένες φορές. Θα μπορούσε στην ΑΕΚ να παιζει ως δεύτερος επιθετικός, για να βοηθάει και να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, Ή να παίζει σε ένα σύστημα ως μπακ-χαφ, όπως αξιοποιεί και τον Πινέδα ο Αλμέιδα".

Υπάρχει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ενδιαφέρεται και η Σεβίλλη για εκείνον.

"Είναι εξαιρετική περίπτωση, αν τον θέλει η Σεβίλλη σαφώς έχει προβάδισμα σε σχέση με την ΑΕΚ για πολλούς λόγους. Αλλά αν τα καταφέρει η Ένωση να τον φέρει θα είναι τεράστια επιτυχία. Έχει γεμάτες χρονιές με ασίστ και γκολ κάθε σεζόν. Στο Μεξικό έχει καλά χρήματα, για αυτό δεν είχε έρθει μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Επίσης παίζουν ρόλο και οι μάνατζερ - Προωθούν περισσότερο παίκτες από την Μπόκα και τη Ρίβερ, και ο Μέζα δεν είχε περάσει από αυτές τις ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολο πέρασμα η Τρίπολη για ΑΕΚ! Απουσίες SOS για Αλμέιδα - Δυσάρεστες αναμνήσεις για Ελίασον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags