Facebook Pixel ΑΕΚ: Φοβερό αφιέρωμα για Original και Ultras 84 σε γαλλικό Μέσο - "Ελευθερία, φιλία, αδελφοποίηση" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 23:04:00

Φοβερό αφιέρωμα για Original και Ultras 84 σε γαλλικό Μέσο - "Ελευθερία, φιλία, αδελφοποίηση" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερό αφιέρωμα για Original και Ultras 84 σε γαλλικό Μέσο - "Ελευθερία, φιλία, αδελφοποίηση" (ΦΩΤΟ)

Με ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα εφημερίδα της Γαλλίας κάνει γνωστό σε όλους το δέσιμο μεταξύ των οργανωμένων οπαδών ΑΕΚ και Μαρσέιγ, με αφορμή την αναμέτρηση της Πέμπτης (26/10) στο Βελοντρόμ.

ΑΕΚ: Τόσο η Ένωση όσο και η Μαρσέιγ κινούνται στους... ρυθμούς του αγώνα της Πέμπτης (26/10) καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες ξανά μετά από 34 χρόνια, όταν ξεκίνησε και η ισχυρή φιλία μεταξύ της Original και των Commando Ultras 84, κάτι που εξηγεί μέσω δισέλιδου αφιερώματος η μεγάλη τοπική εφημερίδα της Μασσαλίας, τη La Provence.

«Ελευθερία, φιλία, αδελφοποίηση», γράφει στον τίτλο του αφιερώματός της η La Provence, η οποία περιλαμβάνει στο δισέλιδο θέμα της φωτογραφίες από το πέταλο διάφορων παιχνιδιών, όπου βρέθηκαν μαζί οπαδοί της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ διατηρώντας τις δυνατές τους σχέσεις μέσα στην πάροδο του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστά το διαχειρίστηκε ο Γώγος - Μακριά από Χουάνκαρ η κροτίδα, αλλά… - Δεν έπρεπε να διακοπεί το ντέρμπι"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags