Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: "Τρελαμένοι" με το... καλημέρα στη Σκωτία με Πάλμα - "Είναι επιδραστικός - Στις καρδιές των φίλων της Σέλτικ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 20:56:00

"Τρελαμένοι" με το... καλημέρα στη Σκωτία με Πάλμα - "Είναι επιδραστικός - Στις καρδιές των φίλων της Σέλτικ"

Sportdog Team
"Τρελαμένοι" με το... καλημέρα στη Σκωτία με Πάλμα - "Είναι επιδραστικός - Στις καρδιές των φίλων της Σέλτικ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Βρετανός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη στη Σκωτία και τους Κέλτες.

Τόνι Χάνγκερ: Για την παρουσία του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ μίλησε ο Βρετανός δημοσιογράφος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι ένας επιδραστικός παίκτης που απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα.

«Ο Πάλμα νιώθει άνετα από την πρώτη εβδομάδα. Διασκεδάζει αυτό που ζει. Είναι ένας έξυπνος παίκτης και την εξυπνάδα του την εκτιμά ο κόσμος. Παίζει με αυτοπεποίθηση και μοιάζει να έχει γίνει «ήρωας» για τους φιλάθλους της Σέλτικ.

Είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας. Έχει μπει στις καρδιές των φίλων της Σέλτικ και θα έρθει ενδιαφέρον από αγγλική ομάδα αν συνεχίσει έτσι. Εϊναι τυχερός καθώς είναι μέλος ενός συλλόγου που έχει τρομερή οργάνωση», ανέφερε ο Τόνι Χάνγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Ολυμπιακού για Μαρέσκα, "δεν τραυματίστηκε ο Χουάνκαρ" - "Ο γιατρός είπε δεν παίζει" - Άμεσα η απόφαση!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags