Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με το μισό συμβόλαιο από του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Ζητάει τώρα όσα ο Λοντίγκιν - Δεν παίζει για 5 εκατ. ο Ορτέγκα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 19:25:00

Με το μισό συμβόλαιο από του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Όχι όσα και στον Λοντίγκιν - Δεν παίζει για 5 εκατ. ο Ορτέγκα

Οι Μιχείες
Με το μισό συμβόλαιο από του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Όχι όσα και στον Λοντίγκιν - Δεν παίζει για 5 εκατ. ο Ορτέγκα

Η κρυφή συμφωνία με τον Έλληνα κίπερ και οι απαιτήσεις του για να ανανεώσει στο Λιμάνι μετά από δύο εξαιρετικά χρόνια. Πόσα χρήματα παίρνουν οι τερματοφύλακες των άλλων μεγάλων ομάδων και η τεράστια "μείωση" που έκανε και δεν διέρρευσε!

Ολυμπιακός: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατά κάποιο τρόπο είναι ο...Αλμπέρτο Μπρινιόλ του Ολυμπιακού! Βασικός και αναντικατάστατος και αυτός στους ερυθρόλευκους,όπως ο Ιταλός στον Παναθηναϊκό, πολύτιμος και αξιόπιστος από την περσινή σεζόν που καθιερώθηκε στην ομάδα αλλά και με λήξη συμβολαίου τον ερχόμενο Ιούνιο!

Ο Έλληνας κίπερ όπως άλλωστε και ο Ιταλός του Παναθηναϊκού, έχει κάνει ήδη τις πρώτες κουβέντες με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά και στη δική του περίπτωση προέκυψε σε αυτές αρχικά μια απόσταση! Ο Πασχαλάκης που στον ΠΑΟΚ έπαιρνε μια 700άρα το χρόνο και για να έρθει στον Ολυμπιακό έπεσε κάτω κι από τα μισά στις αποδοχές του (αλλά δεν ...ήθελε να διαρρεύσει, να μην το μαθει κανείς). Μάλιστα ενώ είχε συμφωνήσει απο τον Ιούλιο περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σεπτέμβριο του 2022, για να άρουν οι ερυθρόλευκοι τις όποιες επιφυλάξεις τους (λόγω του παρελθόντος του στον ΠΑΟΚ και τις αντιδράσεις που ενδεχομένως να προκαλούσε) και να το προσθέσουν στο ρόστερ τους. Ο Πασχαλάκης βέβαια αποδείχθηκε λίρα 100, είναι πολύ πιο σταθερός και ώριμος σε σχέση με τον Πασχαλάκη της Τούμπας ενώ κέρδισε και το μεγάλο στοίχημα με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Λογικό είναι ,λοιπόν, στο τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του να περιμένει την ανταμοιβή του και όχι να πάρει για να ανανεώσει στον Ολυμπιακό τα ίδια σχεδόν ή λίγα παραπάνω από αυτά που πήρε πρόσφατα για τη δική του ανανέωση, ο αναπληρωματικός Λοντίγκιν του Παναθηναϊκού.

Ο Μπρινιολι ζητάει 1.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές για να ανανεώσει με τον ΠΑΟ... Ο Κοτάρσκι έκανε επέκταση συμβολαίου στον ΠΑΟΚ και οι αποδοχές του αναπροσαρμόστηκαν στις 750.000€ νετ το χρόνο... Ο Στάνκοβιτς για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, τη σεζόν 2024-25 έχει φιξ αποδοχές στην ΑΕΚ 800.000 ευρώ!!Πως λοιπόν να μην έχει μετά και ο Πασχαλάκης τη φιλοδοξία  ανανεώνοντας με τον Ολυμπιακό να πάρει ένα συμβόλαιο σε αποδοχές κοντινό με αυτά των υπολοίπων μπιγκφοράτων τερματοφυλάκων...

ΟΡΤΕΓΚΑ: Όπως φάνηκε και στο ντέρμπι της 50 λεπτης διάρκειας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός δεν είναι ακόμη το κορυφαίο μπακ του πρωταθλήματος. Όπως δηλαδή θα περίμενε κάποιος ακούγοντας πως η αγορά του κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και έχει χρηματιστηριακή αξία 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ναι,  είναι δυνατός αλλά ούτε σε τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε σε εντάσεις ταχύτητας δείχνει μέχρι τώρα να είναι κάτι το ξεχωριστό και το ανώτερο. Σε σύγκριση μάλιστα με τον συμπαίκτη του, δεξιό μπακ, Ρόντινεϊ, ο οποίος μπορεί ανασταλτικά να έχει τα  θέματα του αλλά μπροστά, επιθετικά/ δημιουργικά είναι σούπερ και δεν κόβεται, ο Ορτέγκα υστερεί. Πιθανότατα βεβαίως να χρειάζεται το δικό του χρόνο προσαρμογής αφού για πρώτη φορά παίζει στην Ευρώπη. Υπάρχει λόγος  και ο αντίλογος που ακούει στο επώνυμο Χέσε αφού ο συμπατριώτης και νεότερος του αμυντικός χαφ, επίσης πρωτάρης στην Ευρώπη, δεν χρειάστηκε αυτή την προσαρμογή, έπαιξε και εντυπωσίασε με το καλημέρα. Ο Χέσε έγινε απαραίτητος στο Μαρτίνεθ και την ομάδα του κάνοντας τη διαφορά με τη μία/με την πρώτη, αντιθέτως ο Ορτέγκα που επίσης ήρθε από το πρωτάθλημα της Αργεντινής, ξεκίνησε ως αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό για να παίζει αριστερό μπακ ο δεξιοπόδαρος Κίνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τάκης Τσουκαλάς τρώει πίτσες και... κάνει τον Χουάνκαρ πέφτοντας κάτω την ώρα της εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags