Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ακούστηκε" για Ολυμπιακό, υπέγραψε στον ΠΑΟ με γενναία αύξηση - Σαμπντόρια για 18χρονο "Πράσινο" στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 17:23:00

"Ακούστηκε" για Ολυμπιακό, υπέγραψε στον ΠΑΟ με γενναία αύξηση - Σαμπντόρια για 18χρονο "Πράσινο" στόπερ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Ακούστηκε" για Ολυμπιακό, υπέγραψε στον ΠΑΟ με γενναία αύξηση - Σαμπντόρια για 18χρονο "Πράσινο" στόπερ!

Πώς οι Πειραιώτες... μπούσταραν την συμφωνία ενός σπουδαίου ταλέντου με το Τριφύλλι και ποιος άλλος έχει "χαθεί" στα τελευταία παιχνίδια, λόγω ιταλικού ενδιαφέροντος; Αποκαλύπτει ο Ευάγγελος Μίχος!

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης και ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι δύο 18χρονοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές,  οι οποίοι από τα προηγούμενα χρόνια έχουν "σταμπαριστεί" ως σημαντικά πρότζεκτ της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Μεσοεπιθετικός ο ένας, στόπερ ο άλλος, γεννημένοι αμφότεροι το 2005 και με επαγγελματικά συμβόλαια που τελειώνουν τον ερχόμενο Ιούνιο, ανήκουν και οι δυο σε ισάριθμα μεγάλα ελληνικά μανατζερικά γραφεία.

Ο Καλοσκάμης είναι μέλος του Παναθηναϊκού Β αλλά πέρασε ένα διάστημα μάλλον... μοναχικότητας στο Κορωπί, σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα ενώ τον αγνοούσαν κι  από τις αποστολές, παρότι θεωρείται top ταλέντο και πρότζεκτ...

Aκουγόταν τότε πώς πλήρωνε το γεγονός ότι κλωτσούσε στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ενδεχομένως και τις φήμες που φέρεται να είχαν φτάσει στους πράσινους, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε φλερτ του Ολυμπιακού με τον Καλοσκάμη, με τους ερυθρόλευκους να μην είχαν μάλιστα πρόβλημα να πλήρωναν τα υψηλά τροφεία στον Παναθηναϊκό...

Αν κρίνουμε όμως, τώρα, από το ότι ο Καλοσκάμης όχι μόνο επέστρεψε στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού Β αλλά μπήκε και ως αλλαγή στα τελευταία 3 παιχνίδια -  από εκεί που ήταν "εξαφανισμένος" - μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που κυκλοφορεί εσχάτως και θέλει να υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση ανανέωσής του!

Παναθηναϊκός και Καλοσκάμης όπως φαίνεται τα βρήκαν και έτσι ο νεαρός Σπετσιώτης θα υπογράψει προσεχώς το δεύτερο επαγγελματικό του συμβόλαιο με το τριφύλλι. Ακούγεται δε πως το μηνιάτικό του θα φτάνει περίπου τις 4.000€ δηλαδή θα έχει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 50.000 € ετησίως ενώ πιθανότατα το καλοκαίρι να ενσωματωθεί -τουλάχιστον στην προετοιμασία- και με την πρώτη ομάδα!!!

Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω σίγουρα το ερυθρόλευκο,  φερόμενο, ενδιαφέρον για τους Καλοσκάμη αποτέλεσε ισχυρό μπουστάρισμα για την συμφωνία...

 

Αντίθετη εξέλιξη όμως, από ότι φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής -  γιατί και εδώ στο τέλος δεν πρέπει να αποκλείσουμε μια ανατροπή - υπάρχει με τον Δημήτρη Πιτσώτη. Από κει που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Κ 19 του Παναθηναϊκού, με πέντε 90λεπτες συμμετοχές, έμεινε εκτός και στα 2 τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό...

Οι... γλώσσες του Κορωπίου υποστηρίζουν πως αυτό οφείλεται στο ότι η πλευρά του 18χρονου στόπερ θέλει κάποιες εγγυήσεις για να υπογράψει το νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους, εκτός από το οικονομικό.

Μόνο που και στην περίπτωσή του Πιτσώτη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει επίσης ... μνηστήρας, αυτή την φορά όμως, η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι του εξωτερικού!

Συγκεκριμένα η Σαμπντόρια του κόουτς Πίρλο και του... Παϊτίμ Κασάμι! Θυμίζω πως και στο παρελθόν η Σάμπ είχε πάρει ένα μεγάλο ταλέντο της ακαδημίας του Παναθηναϊκού με τον ίδιο τρόπο, πληρώνοντας δηλαδή τα τροφεία του: τον Σιατούνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συγκροτημένος ο Πασχαλάκης - Λογικό να κοιτάζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ τον Μπρινιόλι - 15 εκατ. για Κοτάρσκι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags