Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν ξανάγινε! "Αρπάχτηκαν" Μλαντένοβιτς-Αράο την ώρα του αγώνα - Τους έκανε αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 20:37:00

Δεν ξανάγινε! "Αρπάχτηκαν" Μλαντένοβιτς-Αράο την ώρα του αγώνα - Τους έκανε αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς (Vid)

Sportdog Team
Δεν ξανάγινε! "Αρπάχτηκαν" Μλαντένοβιτς-Αράο την ώρα του αγώνα - Τους έκανε αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς (Vid)

Ξέφυγαν οι δύο παίκτες με το ματς στο 3-0 στη Λεωφόρο…

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στους Αράο και Μλαντένοβιτς για ένα… φάουλ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 3-0!

Οι δύο παίκτες «αρπάχτηκαν» για το ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Αράο πήγε και ζήτησε να το χτυπήσει ο Μπερνάρ κι εκεί… αρπάχτηκε με τον Σέρβο.

Στο ημίχρονο οι δύο τους συνέχισαν τον διάλογο πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, με τους ψυχραιμότερους να τους ζητούν να ηρεμήσουν, με τον Αράο μάλιστα να φεύγει αγκαλιά με τον φανερά εκνευρισμένο Βέρμπιτς που ζητούσε χαρακτηρίστικά με το δάκτυλο να... σιωπήσουν.

Τελικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ανάπαυλα αποφάσισε να κάνει και τους δύο παίκτες αλλαγή και παρότι δεν είχε άλλη επιλογή ελέω της απουσίας του Χουάνκαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, έβαλε τον δεξιοπόδαρο Βαγιαννίδη αντί του Μλαντένοβιτς.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ακούστηκε" για Ολυμπιακό, υπέγραψε στον ΠΑΟ με γενναία αύξηση - Σαμπντόρια για 18χρονο "Πράσινο" στόπερ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags