Facebook Pixel Κύπρος: Τεράστιο ΣΟΚ στην Κύπρο - Σοβαρά τραυματίας οπαδός κατά τη διάρκεια αγώνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-30 23:17:00

Τεράστιο ΣΟΚ στην Κύπρο - Σοβαρά τραυματίας οπαδός κατά τη διάρκεια αγώνα

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ στην Κύπρο - Σοβαρά τραυματίας οπαδός κατά τη διάρκεια αγώνα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας της κυπριακής λίγκας.

Κύπρος: Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας της κυπριακής λίγκας. Το ματς είχε ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς οπαδός της ΑΕΚ υπέστη βαριά κρανιογκεφαλική κάκωση όταν έπεσε από τη νότια κερκίδα στη καταπακτή του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης. Ο άτυχος φίλαθλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτά αγώνα στην αναμέτρηση. Ο οπαδός της ΑΕΚ έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην καταπακτή ύψους τριών μέτρων. Αμέσως σήμανε συναγερμός στια ιατρικά επιτελεία τόσο της ΑΕΚ όσο και της Ομόνοιας, οι οποίοι σε συνεργασία με τις αρχές του σταδίου έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ακολούθως ο τραυματίας οπαδός μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου για να οδηγηθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 σελίδες το σκεπτικό της απόφασης για την "βλάβη" του Χουάνκαρ - Η φράση που "τιμώρησε" τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags