Facebook Pixel UEFA: Τρομερή αποθέωση Κωνσταντέλια από UEFA - "Ενέργεια σε στιλ... Μέσι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 23:36:00

Τρομερή αποθέωση Κωνσταντέλια από UEFA - "Ενέργεια σε στιλ... Μέσι"

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση Κωνσταντέλια από UEFA - "Ενέργεια σε στιλ... Μέσι"

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις κάτι που έκανε την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αναφερθεί στα όσα έκανε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν.

UEFA: Την προαναγγελία της 4ης αγωνιστικής του Conference League έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όπου μάλιστα γίνεται αναφορά στις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα υπάρχει και αποθέωση του Γιάννη Κωνσταντέλια για όσα έκανε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν στη Σκωτία.

"Μια εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν θα σφράγιζε πιθανότατα την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων του έβδομου ομίλου, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει… πάταγο, έχοντας κερδίσει πλέον τα έξι τελευταία της παιχνίδια στις διοργανώσεις της UEFA.

Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε το γκολ της νίκης στη Σκωτία, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον, συναρπαστικό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε δοκάρι στο Pittodrie, μετά από μια προσπάθεια με στιλ Μέσι, μπροστά σε όλη την άμυνα της Αμπερντίν", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τούμπα στο Λιμάνι με απόφαση Μαρτίνεθ - Εκτός με ΠΑΟΚ ο κορυφαίος με Γουέστ Χαμ - Μεγάλο ρίσκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags