Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων από Μίλαν για Κουλιεράκη - Αλλάζουν προτεραιότητα οι Ροσονέρι λόγω... ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-02 17:37:00

Ανατροπή δεδομένων από Μίλαν για Κουλιεράκη - Αλλάζουν προτεραιότητα οι Ροσονέρι λόγω... ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων από Μίλαν για Κουλιεράκη - Αλλάζουν προτεραιότητα οι Ροσονέρι λόγω... ΠΑΟΚ

Οι υψηλές απαιτήσεις που έχει αξιώσει ο ΠΑΟΚ για τον νεαρό κεντρικό του αμυντικό, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και η διάθεση της Μίλαν να ψάξει κάτι πιο κοντά στο budget που θέλει να διαθέσει κάνει τον ιταλικό σύλλογο να στρέφει - τουλάχιστον προσωρινά - το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

ΠΑΟΚ: Οι υψηλές απαιτήσεις που έχει αξιώσει ο ΠΑΟΚ για τον νεαρό κεντρικό του αμυντικό, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και η διάθεση της Μίλαν να ψάξει κάτι πιο κοντά στο budget που θέλει να διαθέσει κάνει τον ιταλικό σύλλογο να στρέφει - τουλάχιστον προσωρινά - το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Μία εξ αυτών ο Λόιντ Κέλι, της Μπόρνμουθ, με τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό να αποτελεί βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας των Μιλανέζων καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024, μοιάζει στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κουλιεράκη σε μία ωστόσο πιο... οικονομική έκδοση και όντας 25 ετών.

Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Μαξίμ Εστίβ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονπελιέ και είναι επίσης 21 ετών, αριστεροπόδαρος με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2025.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Μονκάντα, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα , έχει σαν πρώτη του επιλογή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη , αλλά οι όποιες διαπραγματεύσεις φαίνεται πως θα είναι έτοιμες να ξεκινήσουν μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για Πετρούσεφ - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας για Σίκμα - Ποτέ τα λεφτά Γιαννακόπουλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags