Facebook Pixel Λαμία - Παναθηναϊκός: Καλύτερα από 0-5 για ΠΑΟ - Άλλαξε όλο το ματς ο Γιοβάνοβιτς, δεν… μασάει ο Σπόραρ - Απάντησαν για τον καυγά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-04 20:48:00

Καλύτερα από 0-5 για ΠΑΟ - Άλλαξε όλο το ματς ο Γιοβάνοβιτς, δεν… μασάει ο Σπόραρ - Απάντησαν για τον καυγά!

του Νίκου Στεργίου
Καλύτερα από 0-5 για ΠΑΟ - Άλλαξε όλο το ματς ο Γιοβάνοβιτς, δεν… μασάει ο Σπόραρ - Απάντησαν για τον καυγά!

Τι συνέβη με τους... τσακωμένους παίκτες στη Λαμία; Οι Πράσινοι πήραν μία τεράστια νίκη, με τον Σέρβο προπονητή να είναι ξανά καθοριστικός και να διαβάζει άριστα το παιχνίδι. Ποιοι παίκτες άξιζαν τον τίτλο του MVP και οι πανηγυρισμοί που έστειλαν μηνύματα!

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Παναθηναϊκός από τη Λαμία, σε ένα ματς που από τη μία έβγαλε χαρακτήρα και από την άλλη προβλημάτισε.

Οι Πράσινοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 90' και να "κλέψουν" τη νίκη από τη Λαμία και τον... Μανούχο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφήσει τον Παναθηναϊκό με παίκτη λιγότερο εξαιτίας μίας ανύπαρκτης κόκκινης κάρτας που έδειξε στον Αράο!

 

Η σημερινή νίκη είναι από αυτές που μνημονεύονται και πολλές φορές οι προπονητές θεωρούν πως είναι καλύτερο να νικήσεις έτσι παρά... με 5-0. Είναι τέτοιο το ψυχολογικό μπουστάρισμα της ομάδας όταν περνά από μία δύσκολη έδρα την ώρα που όλα μοιάζουν να είναι εναντίον της, ενώ και η ίδια γνωρίζει πως δεν έχει αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της.

Είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επαναπαύθηκε μετά το υπέρ του 1-0, έβγαλε σημαντικά αμυντικά προβλήματα και έπαιξε με τη φωτιά. Δεν το πλήρωσε χάρη στο VAR, που ακύρωσε το γκολ του Τσιλούλη και εμπόδισε τη Λαμία από το να πετύχει μία απίθανη ανατροπή. Η έλλειψη συγκέντρωσης σίγουρα θα προβληματίζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως άλλωστε και το γεγονός ότι η Λαμία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο αποτελεσματική. Σε αυτό δεν έχει βοηθήσει καθόλου η ατυχία του Παναθηναϊκού, που για διάφορους λόγους αναγκάζεται να αλλάξει δίδυμο στόπερ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι!

Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς αποδείχθηκαν "χρυσές" με τον Μπερνάρ να σερβίρει με υπέροχη σέντρα και τον Σπόραρ να σκοράρει το νικητήριο γκολ. Λίγο νωρίτερα, ο Παλάσιος θα μπορούσε να έχει... κλέψει τον τίτλο του πρωταγωνιστή, αφού ήρθε από τον πάγκο και κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως πήρε πίσω ο VAR. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ακόμα μία απόδειξη για το πόσο γεμάτο είναι το φετινό ρόστερ του Τριφυλλιού.

Αξίζει φυσικά να σταθούμε στον Άντραζ Σπόρερ, που δείχνει ότι δεν πτοείται από την κριτική και είναι εκεί όταν η ομάδα τον χρειάζεται. Σύμφωνοι, δεν είναι ο σκόρερ... εγγύηση αλλά ούτε αξίζει να αναφερόμαστε σε αυτόν λες και πρόκειται για επιθετικό Γ' Εθνικής. Κάτι ξέρει ο Γιοβάνοβιτς που τον στηρίζει. Πάντως, ίσως είναι η ώρα να το πάρει απόφαση ο Σέρβος τεχνικός και να αναθέσει σε άλλον τις εκτελέσεις πέναλτι, όταν δεν αγωνίζεται ο Ιωαννίδης. Το σημερινό ήταν το τρίτο που σπαταλά ο Σπόραρ μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Τέλος, ειδική μνεία αξίζει και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, που πέτυχε ένα φανταστικό γκολ και δείχνει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τώρα που ο Χουάνκαρ δεν είναι διαθέσιμος. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για αριστερό μπακ άρα θα κριθεί πρωτίστως για τις αμυντικές του επιδόσεις. Και όπως αναφέραμε νωρίτερα, η αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού συνολικά προβλημάτισε.

ΥΓ. Προκάλεσε χαμόγελα ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μλαντένοβιτς μαζί με τον Αράο, καθώς αποτελεί την απόδειξη ότι το μεταξύ τους επεισόδιο στο ματς με τον Ατρόμητο θεωρείται λήξαν. Ο Γιοβάνοβιτς τούς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα βγάζοντάς τους αλλαγή αμέσως μετά τον καυγά και οι δύο παίκτες το πήραν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στη Λαμία! "Διώξτε" τους Έλληνες διαιτητές από το ποδόσφαιρο - Σώστε τα Σαββατοκύριακα (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags