Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου - Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 12:20:00

"Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου - Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου - Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις"

"Έχει εμμονές ο Ραζβάν, αλλά όταν βάζει τη σωστή 11αδα..."! Τοποθέτηση από τη Θεσσαλονίκη που θα συζητηθεί για την επόμενη ημέρα στις δύο ομάδες. Ο Δικέφαλος που είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες που πρέπει να ετοιμάζονται για αλλαγές...

Το μεγάλο παιχνίδι τής περασμένης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αναμένεται να απασχολήσει για μέρες την αθλητική επικαιρότητα, δεδομένης τής έκτασης που είχε η νίκη τού Δικέφαλου στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα τού Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιξε πολύ καλά, με ορθολογική 11άδα, πίεσε τον Ολυμπιακό στην άμυνα και κατάφερε να γράψει σκορ 4-0 μέσα στο Φάληρο, με τους Πειραιώτες να σώζουν στο τέλος το ματς και να πετυχαίνουν 2 γκολ που μείωσαν την έκταση της ήττας και την έκαναν να χωνεύεται πιο εύκολα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Πετρουλάκη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλη εμπειρία στο ρεπορτάζ, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και τις παράμετρους που φέρνει το αποτέλεσμα του τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον ΠΑΟΚ.

"Καλύτερο υλικό ο ΠΑΟΚ - Τραγικός στην άμυνα ο Ολυμπιακός - Διασυρμός"

"Αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη είναι ότι επιβεβαιώθηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό: Βγαίνει ένας από το βασικό σχήμα και αυτός που μπαίνει είναι καλύτερος. Διαθέτει 16 παίκτες που είναι 11αδάτοι, κάτι που είχε ξανά το 2018-19 που είχα πάρει το πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το τι έκανε σωστά ο Δικέφαλος και πήρε τη νίκη:

"Ο ΠΑΟΚ χτύπησε στα αδύνατα σημεία, δηλαδή στην άμυνα του Ολυμπιακού που είναι τραγική. Κι αν δεν την διορθώσει άμεσα, θα πάθει ζημιές. Χτύπησε έξυπνα ο ΠΑΟΚ, είναι τακτική που ακολούθησε με τους γρήγορους μπροστινούς ο Λουτσέσκου, που ουσιαστικά έκαναν την άμυνα να πάθει έμφραγμα. Θα μπορούσαν να κάνουν κι άλλα γκολ και να γίνει ολοκληρωτικός διασυρμός για τον Ολυμπιακό".

"Ο Φορτούνης έπαιζε μόνος του τον ΠΑΟΚ - Έδιωξε τους οπαδούς από το γήπεδο - Ημερομηνία λήξης ο Μαρτίνεθ"

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετριάσει στο τέλος το μέγεθος της ήττας

"Αδράνησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο τέλος, χαβαλέδιαζαν, και θα μπορούσαν να έτρωγαν και 3ο γκολ από τον Φορτούνη, που τους έπαιζε μόνος του. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τους οπαδούς τού Ολυμπιακού να φεύγουν από το γήπεδο πριν λήξει το ματς, για να μην βλέπουν την ομάδα τους".

Μπορεί αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ, με το ευρύ σκορ, να φέρει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό;

"Από το βράδυ τής Κυριακής γίνεται προσπάθεια να πέσουν όλες οι ευθύνες πάνω στον Μαρτίνεθ, αλλά ο Μαρτίνεθ είναι επιλογή της διοίκησης. Θα είναι αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο, με την επόμενη γκέλα πιστεύω ότι ο Μαρτίνεθ έχει ημερομηνία λήξης. Δεν μπορεί να τον κράτησει μετά την 4αρα από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη. Αλλά με το να έρθει μόνος του και να πει ότι αναλαμβάνει όλη την ευθύνη, είναι σαν να έβαλε μόνος στον εαυτό του ημερομηνία λήξης".

"Εμμονές ο Λουτσέσκου - Ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί - Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα"

Ισχυροποιήθηκε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μετά από αυτή τη νίκη;

"Ο Λουτσέσκου είναι προπονητής που είναι τυχερός γιατί βρέθηκε στην εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Κάνει λάθη, δεν είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αλλά ο Ραζβάν - Δεν έχει την εμπειρία του Μιρτσέα δηλαδή. Αλλά έχει καλά αποδυτήρια, αυτό είναι το όπλο του. Είναι διπλωμάτης, φέρνει την ομάδα εκεί που θέλει. Αξιοποιεί άριστα το καλύτερο υλικό όλων που έχει στη Σούπερ Λιγκ. Ισχυροποιήθηκε η θέση του, ναι, αλλά από την άλλη ο Λουτσέσκου είναι προπονητής που έχει εμμονές. Αλλά όταν βάζει τη σωστή 11άδα, με αυτούς που πρέπει να παίζουν σε κάθε θέση, τότε θα κερδίζει σε κάθε ματς".

Πώς περιμένεις να είναι η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ;

"Είναι υποχρεωμένος να πάει για πρωτάθλημα. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να κατακτήσει έναν τίτλο. Αν τον πάρει, θα παραμείνει. Τέτοιες νίκες ξεσηκώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσον αφορά το ενδιαφέρον για την ομάδα. Είναι ιστορική νίκη, με αντίπαλο που είναι "εχθρός" αγωνιστικά, και του έριξε 4 γκολ μέσα στο σπίτι του".

Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν "παίζει" μόνος του για το πρωτάθλημα, πες μου δύο λόγια και για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό.

"Και οι τρεις ομάδες είναι καλές. Μπορεί να κάνουν γκέλες, όπως η ΑΕΚ με την Κηφισιά (που είναι η έκπληξη της σεζόν ως ομάδα), αλλά είναι καλές ομάδες. Δεν μπορουμε να μιλήσουμε για πρωταθλημα από τώρα, όλοι θα το διοικήσουν και το πρωτάθλημα θα κριθεί στο νήμα. Γιατί δεν ξέρω να μπορούν να κρατήσουν τόσα καρπούζια (Ελλάδα και Ευρώπη) σε μια μασχάλη. Όλοι θα κάνουν γκέλες και πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη... καμπάνα Μαρτίνεθ, τον βγάζει από 11αδα - Παίκτης που δεν έχουμε ξαναδεί, μπαίνει με Γουέστ Χαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags