Facebook Pixel Άρης: Μεγάλος "πονοκέφαλος" για Μάντζιο - "Νοσοκομείο" ο Άρης - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα των Κίτρινων
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 18:21:00

Μεγάλος "πονοκέφαλος" για Μάντζιο - "Νοσοκομείο" ο Άρης - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα των Κίτρινων

Sportdog Team
Μεγάλος "πονοκέφαλος" για Μάντζιο - "Νοσοκομείο" ο Άρης - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα των Κίτρινων

Πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμών στους Κίτρινους κάτι που δημιουργεί πολλά ζητήματα στον Έλληνα τεχνικό όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αλέξης Σαββόπουλος: Δεμένα είναι τα χέρια του Άκη Μάντζιου, μιας και όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να βρει λύσεις για το ποιοι παίκτες θα είναι στην άμυνα των Κίτρινων στο παιχνίδι με τον Βόλο, λόγω των πολλών προβλημάτων από τραυματισμούς.

«Είναι απίθανο να παίξει το Σάββατο ο Φεράρι, ενώ εκτός είναι και ο Ματαρίτα με θλάση. Λείπει και ο Φαμπιάνο, που έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία, επομένως δεν ξέρω τι μπορεί να σκαρφιστεί ο Μάντζιος για να καλύψει τα κενά. Υποθέτω πως θα βγει από τη ναφθαλίνη ο Φατόρε και δεν αποκλείεται να πάει σε τριάδα με τον Μπράμπετς και τον Μοντόγια. Υπάρχει και η επιλογή της τετράδας, με τον Φατόρε δεξί μπακ και να παίξει ο Μπράμπετς ίσως με τον Ντουκουρέ και να πάει αριστερά ο Μοντόγια», ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη... καμπάνα Μαρτίνεθ, τον βγάζει από 11αδα - Παίκτης που δεν έχουμε ξαναδεί, μπαίνει με Γουέστ Χαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags