Facebook Pixel Μαρσέιγ: Απίστευτη αποκάλυψη! Κόλπο... γκρόσο από Γκατούζο - Έτοιμος να κλείσει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 20:37:00

Απίστευτη αποκάλυψη! Κόλπο... γκρόσο από Γκατούζο - Έτοιμος να κλείσει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη! Κόλπο... γκρόσο από Γκατούζο - Έτοιμος να κλείσει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Τα προβλήματα τραυματισμών που έχει η Μαρσέιγ τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει τον Ιταλό τεχνικό να ψάχνει για λύσεις στην μεταγραφική αγορά και όπως έγινε γνωστό πρώην Ερυθρόλευκος είναι πολύ ψηλά στη λίστα του.

Μαρσέιγ: Σοβαρό πλήγμα για τη γαλλική ομάδα μιας και λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Βαλεντίν Ρονζιέ υπέστη μικρή ρήξη οστού στο αριστερό του γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει για περίπου 3 μήνες, ενώ οι Μασσαλοί θα χάσουν και τους Ουναχί, Γκεγέ λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κάτι που τους κάνει να αναζητούν λύση στο κέντρο.

Μάλιστα το foot01 έριξε... βόμβα αφού όπως αναφέρει στο τραπέζι των ανθρώπων της Μαρσέιγ έχει πέσει το όνομα του Γιαν Εμβιλά ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τον Γάλλο να ακούγεται και το καλοκαίρι για την ομάδα της Μασσαλίας, χωρίς όμως η υπόθεση να προχωράει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags