Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στέλνει... μήνυμα από νωρίς παίκτης της Άιντραχτ - "Ήρθε η ώρα μάχης με ΠΑΟΚ - Η τύχη στα χέρια μας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 21:16:00

Στέλνει... μήνυμα από νωρίς παίκτης της Άιντραχτ - "Ήρθε η ώρα μάχης με ΠΑΟΚ - Η τύχη στα χέρια μας"

Sportdog Team
Στέλνει... μήνυμα από νωρίς παίκτης της Άιντραχτ - "Ήρθε η ώρα μάχης με ΠΑΟΚ - Η τύχη στα χέρια μας"

Η Αϊντράχτ Φρανκφούρτης πέρασε με νίκη από το Ελσίνκι με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσαΐμπι, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς στον όμιλο, φτάνοντας την απόσταση από τον ΠΑΟΚ σε απόσταση ενός βαθμού.

Κέβιν Τραπ: Η Αϊντράχτ Φρανκφούρτης πέρασε με νίκη από το Ελσίνκι με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσαΐμπι, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς στον όμιλο, φτάνοντας την απόσταση από τον ΠΑΟΚ σε απόσταση ενός βαθμού.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 5 Οκτωβρίου με 2-1 από το γκολ του Κουλιεράκη, μετράει ένα αήττητο σερί επτά αγωνων, δείγμα του ότι το αποτέλεσμα αυτό άλλαξε τα δεδομένα.

Για την ακρίβεια η ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία (εντός έδρας με την Μπορουσια Ντόρτμουντ) με τον Κέβιν Τραπ να μιλάει μετά το παιχνιδι στην Φινλανδία για την αλλαγή ψυχολογίας στην Αιντραχτ αλλά και για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη στις 30 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

«Δώσαμε τα πάντα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλά για εμας τις τελευταίες εβδομάδες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε γκολ, αλλά είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που πήραμε την νίκη και είχαμε μια εικόνα ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολυ καλα και στην συνέχεια Τώρα παλεύουμε με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση, ήρθε η ώρα της μάχης για την πρώτη θέση. Ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον όμιλο και να πάμε απευθείας στην φάση των «16». Το πιο σημαντικό είναι ότι η μοίρα μας είναι στα χέρια μας», είπε ο Κέβιν Τραπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο CAS ο Ολυμπιακός - Ξέσπασμα Καραπαπά: "Το έγκλημα ολοκληρώθηκε, αλλοίωση πρωταθλήματος" (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags