Facebook Pixel Ινμπέομ Χουάνγκ:
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-11 11:55:00

Δημοσιεύματα... φωτιά για Χουάνγκ στην Κορέα - "Έγινε... εφιάλτης η μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα"

Sportdog Team
Δημοσιεύματα... φωτιά για Χουάνγκ στην Κορέα - "Έγινε... εφιάλτης η μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα"

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού αποχώρησε από το Λιμάνι θεωρώντας ότι θα κάνει άλμα στην καριέρα του στη Σερβία, όμως όπως αναφέρουν στην πατρίδα του το όνειρο έγινε... εφιάλτης.

Ινμπέομ Χουάνγκ: Ο Κορεάτης μέσος αποφάσισε το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, φτάνοντας στα... άκρα μιας και ήταν εκτός προπονήσεων για αρκετό καιρό, όμως παρά τις φήμες για τοπ συλλόγους που θα έκαναν κίνηση για αυτόν κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον ίδιο να συνεχίζει τελικά στον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που φαίνεται να μην είναι η σωστή κίνηση όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην πατρίδα του.

«Απομένουν μόνο δύο αγώνες για το Champions League και ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται να πάρει την τρίτη θέση για να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League. Ο Χουάνγκ δήλωνε: “Το Champions League είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Όλοι θέλουμε να παίζουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου”. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, καθώς η εμπειρία του στο Champions League θα είναι πολύ σύντομη», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα στην κορεάτικη ιστοσελίδα nate.com για τον Ινμπέομ Χουάνγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ποδόσφαιρο βρήκε μπόσικο τον Γιοβάνοβιτς - Δεν πας πουθενά με Βιλένα, Πέρεθ - Έβαλε τον… Κίλερ της Λαμίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags