Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Απίστευτες ατάκες από Έλληνα επιθετικό - "Θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 22:04:00

Απίστευτες ατάκες από Έλληνα επιθετικό - "Θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα..."

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από Έλληνα επιθετικό - "Θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα..."

Δηλώσεις σε Μέσο της χώρας που αγωνίζεται έδωσε διεθνής επιθετικός όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον σύλλογο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να σκοράρει και περισσότερο.

Βαγγέλης Παυλίδης: Ασταμάτητος είναι και τη φετινή χρονιά ο Έλληνας επιθετικός στην Ολλανδία, όντας πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ο ίδιος μιλώντας σε Μέσο της χώρας αναφέρθηκε στα διαδοχικά του γκολ με την Άλκμααρ, τον Κρόιφ, αλλά και την κριτική προς τον εαυτό του.

«Μου αρέσει το πρωτάθλημα σας και ο τρόπος παιχνιδιού εδώ. Είναι πολύ επιθετικός. Ο Γιόχαν Κρόιφ είναι ένας από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές, αν και δεν είχα πόστερ του στον τοίχο του δωματίου μου. Άλλωστε ο Κρόιφ έπαιξε πολύ πριν γεννηθώ. Πάντα μου άρεσαν οι Ολλανδοί επιθετικοί.

Είναι υπέροχο που μπορώ να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα σας. Ως στράικερ στο 4-3-3 συχνά βρίσκομαι μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, ολοκληρώνοντας έτσι τις σέντρες ή τις πάσες. Έχω πολύ χώρο. Δεν είχα παίξει ποτέ σε 4-3-3 στην Γερμανία ή νωρίτερα στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία οι στράικερς αποκτούν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι σημαντικό για κάθε παίκτη ειδικά για τους φορ γιατί τα περισσότερα γκολ προέρχονται από αυτή τη θέση».

Για το σερί των 10 αγώνων με γκολ: «Μυστικό; Δεν είναι αυτό το θέμα. Κάθε στράικερ εξαρτάται από τους συμπαίκτες του. Έχω φανταστικούς συμπαίκτες που κάνουν πολύ δουλειά για μένα. Εγώ είμαι εκείνος που τελειώνει τις φάσεις. Ξέρουν πάντα πως θα με βρουν. Με κάθε τρόπο.

Ακούγεται σαν κλισέ, αλλά όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, είναι ευκολότερα για τον στράικερ. Κάνω κριτική στον εαυτό μου και θεωρώ πως θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα με τις ευκαιρίες που έχω», είπε ο Βαγγέλης Παυλίδης στο elfvoetbal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ποδόσφαιρο βρήκε μπόσικο τον Γιοβάνοβιτς - Δεν πας πουθενά με Βιλένα, Πέρεθ - Έβαλε τον… Κίλερ της Λαμίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags