Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κρυφά στην Ελλάδα ομάδα της Premier - "Άσχημα τα μαντάτα" για Ολυμπιακό - Συνάντηση με Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 10:05:00

Κρυφά στην Ελλάδα ομάδα της Premier - "Άσχημα τα μαντάτα" για Ολυμπιακό - Συνάντηση με Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κρυφά στην Ελλάδα ομάδα της Premier - "Άσχημα τα μαντάτα" για Ολυμπιακό - Συνάντηση με Μαρινάκη!

Κίνδυνος να τιναχτούν στον αέρα τα σχέδια του Μαρτίνεθ. Για ποιον παίκτη των Πειραιωτών... χτύπησε συναγερμός, τι συνέβη στα δύο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ και η απόφαση της διοίκησης που δεν πρέπει να καθυστερήσει...

Με δεδομένο ότι η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μαντί Καμαρά ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι δίχως το συμβόλαιό του να έχει ανανεωθεί, έχουν προκύψει ουκ ολίγα σενάρια για το μέλλον του άσου απο τη Γουινέα. Ο παίκτης μπαίνει τον Ιανουάριο στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, άρα θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, γεγονός που έχει σημάνει "συναγερμό" στους Ερυθρολεύκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Καμαρά βλέπει "ζεστά" η Φενέρμπαχτσε, η οποία μάλιστα έστειλε εκπρόσωπό της για να παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή μέσο στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Άνθρωπος της Φενέρ βρέθηκε τόσο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όσο και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για το εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ.



Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν ποιες είναι οι προθέσεις της τουρκικής ομάδας, δηλαδή το αν είναι αποφασισμένη να κάνει κίνηση για τον Καμαρά ή αν απλώς ο Αφρικανός είναι μεταξύ των παικτών που παρακολουθεί. Πάντως, οι καλές φετινές του εμφανίσεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σύντομα θα είναι ελεύθερος, καθιστούν το πακέτο του 26χρονου μέσου ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει άμεσα τι θα κάνει, σε μία υπόθεση που πλέον δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, αλλά και από τη βούληση του παίκτη. Αν υπάρχει προοπτική ανανέωσης, ο χρόνος πιέζει ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" και για αυτό άμεσα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και τον ίδιο τον Μαντί. Ειδάλλως, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με το ενδεχόμενο είτε αν πουλήσουν τον Γενάρη τον Καμαρά με λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσαν να αποκομίσουν παλαιότερα είτε να τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Φενέρμπαχτσε δεν είναι η μοναδική ομάδα που έστειλε εκπρόσωπο στις πρόσφατες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Το ίδιο συνέβη και με τη Λέστερ, τόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και στη Γουέστ Χαμ. Βλέπουν και οι Άγγλοι τον Καμαρά ή το ενδιαφέρον τους εστιάζεται σε άλλον "ερυθρόλευκο" ποδοσφαιριστή; Απαντήσεις -λογικά- θα πάρουμε προσεχώς!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήγε Ολυμπιακό β’ ο Ελ Αραμπί, κλείνει τη μεταγραφή της χρονιάς - Χάνει Ελ Κααμπί, έρχεται Μπακαμπού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags