Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ... στέλνει τον νέο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Φορ 20 εκατ., "παιδί" του Κορδόν - Αρέσει και ο Καρίγιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 16:10:00

Ο Μίτσελ... στέλνει τον νέο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Φορ 20 εκατ., "παιδί" του Κορδόν - Αρέσει και ο Καρίγιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Μίτσελ... στέλνει τον νέο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Φορ 20 εκατ., "παιδί" του Κορδόν - Αρέσει και ο Καρίγιο!

Η εμπλοκή του Ισπανού κόουτς και η λίστα στην διοίκηση. Πώς και γιατί ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών πρότεινε παίκτες στους Πειραιώτες, ποιοι ξεχωρίζουν και οι εξαιρετικές περιπτώσεις που θα κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα.

Η καλή σχέση που διατηρεί ο Μίτσελ με τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε το τελευταίο διάστημα ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες τού sportdog, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει πάψει ποτέ να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και με τους Πειραιώτες. Αλλά και με όλες τις ομάδες που έχει συνεργαστεί.

Προφανώς μια απόλυση ή μια παραίτηση μπορεί να αποτελέσει ρωγμή στις σχέσεις ενός προπονητή με ένα κλαμπ, αλλά ο Ισπανός αποτελεί μια κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα και δεν είναι τυχαίο που έχει τόσους πολλούς φίλους στον χώρο και ελάχιστους εχθρούς.

Σε επαφή που είχε με ανθρώπους από το περιβάλλον του Ολυμπιακού, μετά από τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα στη Σαουδική Αραβία, την Αλ Κασιντίγια, ενημέρωσε ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό στο ρόστερ της. Καθώς πρόκειται για ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος, αλλά έχει ως ξεκάθαρο στόχο να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Μην βιαστείτε να πείτε ότι οι Πειραιώτες δεν μπορούν να βρουν υλικό που να τους ενδιαφέρει σε ρόστερ ομάδας στη δεύτερη κατηγορία τής Σαουδικής Αραβίας, καθώς η Αλ Κασιντίγια είναι σύλλογος που εμφανίστηκε για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και να μπει σφήνα στους 5 μεγάλους.

Τυπικά, δηλαδή, δίνει χρήματα που δίνουν και οι μεγάλοι και προσελκύουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές, καθώς τούς προσφέρουν μεγάλο επαγγελματικό/οικονομικό κίνητρο. Το ίδιο κίνητρο βρήκε και ο Μίτσελ για να πάει στη δεύτερη κατηγορία τής Σαουδικής Αραβίας, αλλά και ο προκάτοχός του στην ομάδα, Ρόμπι Φάουλερ - Παλαίμαχος επιθετικός της Λίβερπουλ!

Ποιοι παίκτες βρίσκονται στο ρόστερ της Κασιντίγια που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό και να λάβουν από πρώτο χέρι ενημέρωση για την πορεία τους, μέσω του Μίτσελ; Ας αρχίσουμε από τα μετόπισθεν μπρος τα μπροστά:

Τζόελ Ρόμπλες: Διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας (με την U21), με θητεία σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέτις, Γουίγκαν, Έβερτον, Λιντς, 33 ετών, που το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κρατήστε σε μια άκρη του μυαλού σας την περίπτωσή του, για περισσότερους από έναν λόγους.

Αλβάρο Γκονζάλες: Διεθνής Ισπανός στόπερ (με την U21 κι αυτός), με θητεία σε Σαραγόσα, Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ και Αλ Νασρ. Στα 33 του χρόνια είναι βασικός φέτος και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το market value του είναι στα 2,2 εκατ. ευρώ. Κι αυτή την περίπτωση να την κρατήσουμε στην άκρη τού μυαλού μας για περισσότερους από έναν λόγους.

Αλεξάντερ Χακ: Γερμανός στόπερ, αριστεροπόδαρος, 30 ετών, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, διεθνής με την U20 τής Γερμανίας και με μεγάλη καριέρα στη Μάιντζ. Και το δικό του market value είναι στα 2,2 εκατ. ευρώ, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Μαξ Πάουερ: Χαφ, 30 ετών, βασικότατος, με θητεία σε Γουίγκαν και Σάντερλαντ, παίζει στις θέσεις 6 και 8 (αλλά και ως δεξιός μπακ) και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Λουτσιάνο Βιέτο: Διεθνής Αργεντινο-Ιταλός επιθετικός, με τεράστια καριέρα στην Ισπανία, σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ - Ο Αντόνιο Κορδόν είναι ο άνθρωπος που τον είχε φέρει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2014. To market value είχε φτάσει μέχρι τα 20 εκατ. ευρώ (τώρα είναι σχεδόν στα 2,5 εκατ. ευρώ!), είναι 29 ετών με συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Μπαγέ Ντιανέ: Διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός, με πέρασμα από Γιουβέντους, Γαλατασαράι, Μπριζ, Αζαξιό, Γουέστ Μπρομ, που το περασμένο καλοκαίρι ο Ζοσέ Μπότο τον ήθελε για τη θέση του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ. Τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής είχε αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, η περίπτωση του Ντιανέ δεν είχε προχωρήσει, και είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Κασιντίγια μέχρι το 2025. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε βάλει 25 γκολ στην Τουρκία και είχε κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Φέτος έχει ήδη 3 σε 7 ματς.

Αντρέ Καρίγιο: Θητεία σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπενφίκα, Γουότφορντ, Αλ Χιλάλ. Στα 32 του χρόνια είναι διεθνής 96 φορές με το Περού, μεσοεπιθετικός και δεξιός εξτρέμ, με market value στα 2 εκατ. ευρώ. Εξαιρετική περίπτωση και αυτός.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήγε Ολυμπιακό β’ ο Ελ Αραμπί, κλείνει τη μεταγραφή της χρονιάς - Χάνει Ελ Κααμπί, έρχεται Μπακαμπού! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags