Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Αγοράζει σπίτι στη Γλυφάδα ο Μπρινιόλι - ΠΑΟ, Ολυμπιακό ή... Αραβία με Μακέντα - Το συμβόλαιο που ζητάει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 22:57:00

Αγοράζει σπίτι στη Γλυφάδα ο Μπρινιόλι - ΠΑΟ, Ολυμπιακό ή... Αραβία με Μακέντα - Το συμβόλαιο που ζητάει!

Οι Μιχείες
Αγοράζει σπίτι στη Γλυφάδα ο Μπρινιόλι - ΠΑΟ, Ολυμπιακό ή... Αραβία με Μακέντα - Το συμβόλαιο που ζητάει!

Η οικονομική διαφορά με το Τριφύλλι και τα χρήματα που ψάχνει. Ο Ιταλός γκολκίπερ και η σύζυγός του ψάχνουν για σπίτι στην Ελλάδα και οι πληροφορίες για το μέλλον του και το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του έχουν φουντώσει. Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον Ευάγγελο Μίχο.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Εδώ (θα μείνει) ο Μπρινιόλι, εκεί (θα πάει) ο Μπρινιόλι, που θα είναι ο Μπρινιόλι (μετά το καλοκαίρι); Πιθανότατα στην Γλυφάδα!!!

Πάμε κατευθείαν και στο παρασύνθημα: η πληροφορία είναι γκαραντί και μας προέκυψε από καραμπόλα και συγκεκριμένα από την πιάτσα του real estate των νοτίων προαστίων. Σύμφωνα, λοιπόν, με την συγκεκριμένη πηγή, ο Ιταλός τερματοφύλακας του οποίου το συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο ψάχνει για σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας. Προσοχή όχι για να νοικιάσει αλλά για να αγοράσει...

Η συγκεκριμένη... κινητικότητα του Μπρινιόλι μπορεί να μην έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, μπορεί όμως και να συσχετίζεται με κάτι που περιμένει στο προσεχές μέλλον. Και φυσικά μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως.

Θυμίζω πως το θέμα της ανανέωσης του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ακόμα στον αέρα, είναι βεβαίως εν εξελίξει, με τις συζητήσεις όπως είπε και ο ίδιος να συνεχίζονται και τις 2 πλευρές να εμφανίζονται με διάθεση να φτάσουν σε ένα deal done. Προς το παρόν πάντως και σύμφωνα με μανατζερικές πηγές, ανάμεσα στις 2 πλευρές εμφανίστηκε μια αρχική διαφορά της τάξης κοντά  στις 300.000€ ετησίως.

 

Ο Μπρινιόλι, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του περνάνε πολύ ωραία και έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην Ελλάδα , περιμένοντας το προσεχές καλοκαίρι λογικά το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του (οι απαιτήσεις του ξεκινάνε σχεδόν από το 1.000.000 τον χρόνο), δεν θα είναι παράλογο να θέλουν να επενδύσουν αγοράζοντας ένα διαμέρισμα στην αγαπημένη τους Γλυφάδα. Κι αυτό ενδεχομένως ανεξάρτητα από το αν και την επόμενη σεζόν θα παίζει στον Παναθηναϊκό ή για παράδειγμα στον Ολυμπιακό (κλαμπ που ανεξάρτητα από την ανανέωση του Πασχαλάκη το ερχόμενο καλοκαίρι θα κινηθεί για τερματοφύλακα και έχει τη δυνατότητα να καλύψει τέτοια κασέ) 'Η εκτός Ελλάδας...

Παρεμπιπτόντως στην ελληνική πιάτσα agents εδώ και περίπου 2 μήνες είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ή αν προτιμάτε το σενάριο, που έφερνε τον Μπρινιόλι μαζί με τον συμπατριώτη του Μακέντα, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει και αυτός ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, να έχουν... ανοικτή πρόταση πακέτο για Αραβία!

Τέλος υπάρχει και η άλλη ερμηνεία που θέλει τον Μπρινιόλι να εκτιμά πως στο τέλος θα έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει κάτοικος της αθηναϊκής Ριβιέρα. Ή ακόμη, ακόμη να έχει σχηματίσει την ... εικόνα, από κάποια πράγματα που ενδεχομένως να του έχουν μεταφερθεί, ότι και άλλες ομάδες του ελληνικού big four μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του...

Κοντός ψαλμός αλληλούια... Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μπρινιόλι  δεν έχει λόγο να αγχώνεται αφού έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά, στην οποία το κασέ του δεν θεωρείται απαγορευτικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καψούρα" Ίβιτς για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - Έρχονται Γενάρη με μεγάλη πρόταση - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags