Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: "Μολότοφ" για Μαρινάκη με νέο δημοσίευμα - "Θέλει να επενδύσει στην..." - Απίθανη αποκάλυψη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 10:54:00

"Βόμβα" για Μαρινάκη με νέο δημοσίευμα - "Θέλει να επενδύσει στην..." - Απίθανη αποκάλυψη!

Sportdog Team
"Βόμβα" για Μαρινάκη με νέο δημοσίευμα - "Θέλει να επενδύσει στην..." - Απίθανη αποκάλυψη!

Ενδιαφέρον για νέα ομάδα από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού αποκαλύπτει δημοσίευμα του εξωτερικού.

Έντονο ενδιαφέρον για να επενδύσει στην πορτογαλική Ρίο Άβε φέρεται να έχει δείξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Jornal de Noticias"!

Με τίτλο "Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε", η πορτογαλική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Έλληνας εφοπλιστής είναι διατεθειμένος να βάλει πολλά χρήματα για να βελτιώσει την ομάδα και να ρυθμίσει τα οικονομικά της, παρουσιάζοντας μάλιστα και βιογραφικό του.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο σύλλογος της Πορτογαλίας θα έχει την προσεχή Κυριακή γενική συνέλευση και θα διεξαχθεί ψηφοφορία για να συσταθεί ως ΠΑΕ, καθώς αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος ώστε να επιβιώσει, όπως δήλωσε σχετικά η πρόεδρος Αλεξανδρίνα Κρουζ. 

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει plan Β. Η Ρίο Άβε χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Και αυτό μπορεί αν γίνει μόνο με την παρουσία ενός ισχυρού εταίρου», ανέφερε η πρόεδρος, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το όνομα του οποίου αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρίνια" από ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού - Γιατί... τα έχωσε ο Μαρτίνεθ σε Ποντένσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags