Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Κάνουν τα πάντα Λουτσέσκου, Σαββίδης για να έρθει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 14:01:00

Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Κάνουν τα πάντα Λουτσέσκου, Σαββίδης για να έρθει!

Sportdog Team
Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ τον Γενάρη - Κάνουν τα πάντα Λουτσέσκου, Σαββίδης για να έρθει!

Ο Δικέφαλος του Βορρά παίρνει τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας της απαιτητικής χρονιάς και εκτός από τα αγωνιστικά έχουν μπει στο προσκήνιο και οι μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν τον Γενάρη.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, αλλά και πρόγραμμα που ακολουθεί μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι η ομάδα δεδομένα θα κινηθεί για ακόμη ένα δεξί μπακ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο νούμερο ένα στόχος για τον άξονα παραμένει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε, ο οποίος αποτελεί απωθημένο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν τα πάντα για να έρθει.

«Δεν έχει πάρει πολλά πράγματα από τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου και ανοίγει συνεχώς μεταγραφική κουβέντα. Σίγουρα θα πάρει δεξιό μπακ. Θέλει να βρει έναν Μπάμπα για τη δεξιά πτέρυγα. Σίγουρα θα υπάρξει συζήτηση για Μαξίμοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Θέλουν να του αποσπάσουν την υπογραφή του από το χειμώνα για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι απωθημένο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ειδικά με όσα έδειξε το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας ότι θέλει να έρθει. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" για Μαρινάκη με νέο δημοσίευμα - "Θέλει να επενδύσει στην..." - Απίθανη αποκάλυψη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags