Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στόπερ ηγέτης για τον Ολυμπιακό - Ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα - Ταιριάζει με Ρέτσο στην 11άδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 17:40:00

"Στόπερ ηγέτης για τον Ολυμπιακό - Ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα - Ταιριάζει με Ρέτσο στην 11άδα"

του Γιώργου Κτενά
"Στόπερ ηγέτης για τον Ολυμπιακό - Ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα - Ταιριάζει με Ρέτσο στην 11άδα"

Έχοντας παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, είναι έτοιμος για το Λιμάνι. Έχει την εμπειρία και την κλάση να ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας, ωστόσο είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ολυμπιακός: Στόπερ-ηγέτη, που δεν θα βγαίνει από την 11άδα και θα ανεβάζει με την παρουσία του όσους παίζουν κοντά του, ψάχνει εδώ και 1,5 χρόνο ο Ολυμπιακός. Καλοί οι Ρέτσος-Ντόη, με προοπτικές ο Πορόζο, αξιόλογος ο Φρέιρε, αλλά η ομάδα ψάχνει (ξανά!) για στόπερ ενόψει Γενάρη.

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ μακριά, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Που έχει τον Φελίπε στο ρόστερ αλλά ακόμα δεν έχει βρει χρόνο στην 11άδα.

Ο 34χρονος διεθνής Βραζιλιάνος άσος, με θητεία σε Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μπορούσε να πάρει στο Λιμάνι να πάρει τη φανέλα τού βασικού στο σπίτι, παρά να ξεσκονίζει τον πάγκο και την κερκίδα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κορδόν, πάντως, ήδη έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του στην λίστα του, όπως είχατε διαβάσει στο sportdog από 30 Οκτωβρίου (αλλά και παλαιότερα) και, τώρα, επιβεβαιώνουν ως ρεπορτάζ και άλλα αθλητικά Μέσα.

Επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Φελίπε, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το είχε περάσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης (Ιούλιο 2019 μέχρι Ιανουάριο 2023 που πήγε στη Νότιγχαμ), ενώ πριν είχε μια τριετία και στην Πόρτο.

"Βασικός για μια διετία στην Ατλέτικο Μαδρίτης - Ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα - Ταιριάζει με Ρέτσο στην 11άδα"

"Ήταν ένα από τα προβλήματα της Ατλέτικο όταν έπαιζε βασικός, γιατί δεν είχε τόσο υψηλό επίπεδο. Έπαιζε βασικός για μια διετία, αλλά ήταν παίκτης που κυρίως έπαιζε σε ρόλο λίμπερο. Έχει ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρω την κατάστασή του μετά από τόσο καιρό απραξίας στην Αγγλία", σχολίασε ο Β. Λυκάκης στο sportdog, καθώς ο 34χρονος άσος δεν έχει καταφέρει φέτος να βρει χρόνο συμμετοχής στο Νησί, και πρόσθεσε:

"Γενικά διαφωνώ πολύ με τη λογική "Έχω βιογραφικό οπότε έρχομαι εδώ και κάνω πλάκα". Δεν παίζει καθόλου εδώ και καιρό κι όταν ήταν στην Ατλέτικο δεν ήταν σε καλή κατάσταση".

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Λογικά με τον Ρέτσο ταιριάζει, μπορεί να τον συμπληρώσει παίζοντας πιο πίσω ως λίμπερο. Ταχυτητα δεν έχει ιδιαίτερη. Βραζιλιάνος είναι, δυνατό παιδί, καλός στο ψηλό παιχνίδι χωρίς να είναι τίποτα τρομερό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Μαρινάκη και για... Ολυμπιακό - "Αγοράζει φθηνά όλες τις μετοχές" - Μπάτζετ 14 εκατ., σταρ από... Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags