Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μπορεί να γράψει ιστορία στο Euro 2024 ο ΠΑΟ - Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για Άρη ο Χουάνκαρ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 14:39:00

"Μπορεί να γράψει ιστορία στο Euro 2024 ο ΠΑΟ - Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για Άρη ο Χουάνκαρ"

Sportdog Team
"Μπορεί να γράψει ιστορία στο Euro 2024 ο ΠΑΟ - Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για Άρη ο Χουάνκαρ"

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Χουάνκαρ και όσους έλεγαν τα… δικά τους, στον Βαγιαννίδη καθώς και στην ιστορική πρωτιά που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός στο Euro.

Την ευκαιρία να… γράψει ιστορία στα γήπεδα της Γερμανίας θα έχει ο Παναθηναϊκός, μέσω των πολλών διεθνών του, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα σημαντικά για τον Παναθηναϊκό θα έρθουν από τη Δανία, όπου φιλοξενείται η Σλοβενία. Αν Τσέριν και Σπόραρ, που πιθανότατα θα ξεκινήσουν, αλλά και ο Βέρμπιτς πάρουν ένα βαθμό, θα περάσουν. Αν νικήσουν δε θα το κάνουν από σήμερα. Και η Σερβία θέλει ένα βαθμό, είναι με το 1,5 πόδι στο Euro 2024 και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός θα έχει πέντε ξένους σε μια διοργάνωση. Να ευχηθούμε, λοιπόν, καλή επιτυχία και στη Σλοβενία αλλά και στην Εθνική μας», σημείωσε.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επάνοδο του Χουάνκαρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε... σκατόψυχους όσους έκαναν λόγο για «θέατρο» και επισήμανε ότι ο Ισπανός μπακ δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για το ματς του «τριφυλλιού» με τον Άρη.

Με αφορμή το ενδεχόμενο της πρώτης συμμετοχής του Βαγιαννίδη στην Εθνική σήμερα, ο Αθανασίου τόνισε ότι ίσως έπρεπε να χειριστεί αλλιώς τη μεταγραφή του στην Ίντερ, αλλά τελικά βγήκε κερδισμένος όπως και ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για σούπερ όνομα της Euroleague - Πληρώνουν για να... σπάσουν το συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags