Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για Τάισον και ΠΑΟΚ - Αλλάζει τα πάντα η επιθυμία του ποδοσφαιριστή
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-18 11:28:00

Νέα δεδομένα για Τάισον και ΠΑΟΚ - Αλλάζει τα πάντα η επιθυμία του ποδοσφαιριστή

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Τάισον και ΠΑΟΚ - Αλλάζει τα πάντα η επιθυμία του ποδοσφαιριστή

Ο Βραζιλιάνος είναι από τους καταλύτες του φετινού Δικεφάλου του Βορρά και είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά που η «Μ» και το metrosport.gr επιλέγουν να εστιάσουν στο θέμα της ανανέωσης του Τάισον Φρέντα. Μετά τις υπογραφές νέων συμβολαίων από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, και έχοντας προηγηθεί και οι ανανεώσεις Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη κάμποσο καιρό παλιότερα, είναι το πλέον κομβικό θέμα σε ό,τι έχει να κάνει με το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ.

Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος έχει αποδειχθεί πολύ κομβικός στην έως τώρα πορεία της ομάδας. Όλοι αποδέχονται ότι πρόκειται για παίκτη την ποιότητα του οποίου στο κουβάλημα μπάλας και το αποτελεσματικό τρανζίσιον δεν έχει κανείς και γι’ αυτό άλλωστε στα γραφεία της Τούμπας έχουν αρχίσει την προεργασία για την παραμονή του.

Οπως είχαν γράψει η «Μ» και το metrosport.gr, στον Ιβάν Σαββίδη έχει ήδη γίνει θετική εισήγηση και με συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης από τον γιο του Γιώργο και το τιμ των σκάουτς της ομάδας και πλέον μένει να αποφασίσει ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πότε θα κάνει συζήτηση μαζί του.

Ο κοντά στα 36 χρόνια πλέον, Βραζιλιάνος, και αγωνιστικά πείθει ότι «η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός», αλλά και με την γενικότερη συμπεριφορά του δείχνει ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Η κίνηση με το δείπνο που έκανε με τον Βιεϊρίνια, όπως και οι συνεχείς αναρτήσεις του με οικογενειακές στιγμές του, ειδικά με το παιδί του, στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικά, η σχέση του με τον κάπτεν του ΠΑΟΚ είναι καταλυτική. Ο ίδιος από το καλοκαίρι, σε συνέντευξή του, έχει δείξει την διάθεση να είναι ο σωματοφύλακάς του στα αποδυτήρια και γενικώς ότι του αρέσει η ιστορία ΠΑΟΚ. Και αυτό, όλα δείχνουν, ότι θα κεφαλαιοποιηθεί με νέα συμβόλαιο σύντομα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα Champions League από Ιταλία για Αλμέιδα - Το... ανακοίνωσε στην Αργεντινή - Μόνο έτσι φεύγει από ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags