Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέλος τον Γενάρη άσος του ΠΑΟ με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Stop από Αλαφούζο σε πώληση - Μεταγραφή 1/1!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 20:58:00

Τέλος τον Γενάρη άσος του ΠΑΟ με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Stop από Αλαφούζο σε πώληση - Μεταγραφή 1/1!

του Νίκου Στεργίου
Τέλος τον Γενάρη άσος του ΠΑΟ με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Stop από Αλαφούζο σε πώληση - Μεταγραφή 1/1!

Ποιος ξένος φεύγει από το Τριφύλλι και η απαίτηση του Ιβάν. Ο Ιανουάριος πλησιάζει και οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν ενόψει της μάχης για το πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και να μην χάσουν κανέναν σημαντικό τους παίκτη. Ποιος είναι ο μοναδικός που... φτιάχνει ήδη βαλίτσες;

Το μόνο σίγουρο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Ο Γιοβάνοβιτς το ξεκαθάρισε σε πρόσφατες δηλώσεις του, δείγμα του πόσο έχει ανάγκη από μία προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Μπορεί οι Πράσινοι να μην έχουν κακές αμυντικές επιδόσεις μέσα στη σεζόν, αλλά σίγουρα το να μην ξέρει ο προπονητής τι του... ξημερώνει σε κάθε παιχνίδι αναφορικά με το ποιοι θα παίξουν στα στόπερ, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ειδικά για έναν κόουτς όπως ο Γιοβάνοβιτς, που δεν είναι μεγάλος φαν των "πειραμάτων", το γεγονός ότι έχει αναγκαστεί να βάλει μέχρι και τον Ζέκα κεντρικό αμυντικό είναι λογικό να του προκαλεί ανασφάλεια για τη συνέχεια.

Ίσως ο Παναθηναϊκός να μην προχωρούσε σε μεταγραφή αν η μόνη απώλεια ήταν ο Μάγκνουσον, πλέον όμως δεν υπάρχει διαφορετικός δρόμος. Ο τραυματισμός του Πάλμερ-Μπράουν ήρθε να προστεθεί στην ευπάθεια του Γεντβάι, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό άδειο στα μετόπισθεν. Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να ζητήσει τη μεταγραφή παίκτη από το "πάνω ράφι", όχι απλά για να γεμίσει το κενό αλλά για να πάρει μόνιμη θέση βασικού δίπλα στον Σένκεφελντ!



Σχετικά με τις πιθανές αποχωρήσεις στο ρόστερ, το τοπίο μοιάζει να είναι αρκετά ξεκάθαρο. Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Ωστόσο, δύσκολα θα υπάρξει άλλη αποχώρηση στο Τριφύλλι.

Ο Ένις Τσόκαϊ είναι κάπως... ζόρικος στις απαιτήσεις του και θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να τον ικανοποιεί προκειμένου να συναινέσει σε αποχώρηση από το "πράσινο" ρόστερ. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι προτίμησε να συνεχίσει να βρίσκεται μεταξύ... εξέδρας και Παναθηναϊκού Β' από το να φύγει δανεικός. Αν ο Αλβανός μέσος κρατήσει ανάλογη στάση και τον Ιανουάριο σε σχέση με την προοπτική δανεισμού, θα παραμείνει στην ομάδα. Δεν φαντάζουν άλλωστε πολλές οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια πρόταση από σύλλογο για την αγορά του παίκτη.

Όσο για τους Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργο Βαγιαννίδη, οι Πράσινοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν κανέναν σκοπό να τους πουλήσουν τον χειμώνα, παρά τις προσφορές που φημολογείται ότι θα "σκάσουν". Τόσο για τους δύο Έλληνες άσους όσο και για άλλους βασικούς (π.χ. Μαντσίνι), θα πρέπει να βρεθεί κάποια... απίστευτη πρόταση ώστε ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει τον αρχικό σχεδιασμό του και να προχωρήσει σε πώληση!

ΔΙΑΒΑΣΤ ΕΠΙΣΗΣ: Προσέχει για να έχει ο ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου για δύο παίκτες στο ρόστερ - "Βγάζουν μάτια" φέτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags