Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 00:07:00

Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!

Οι Μιχείες
Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!

Ποιος Έλληνας ετοιμάζεται από Θεσσαλονίκη να έρθει Αθήνα; Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει τους λόγους που ο άσος από την Ονδούρα δεν ήρθε το καλοκαίρι στην Ένωση και αποκαλύπτει ποιο μεγάλο ταλέντο φημολογείται ότι απασχολεί σοβαρά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Bonus: Ο λόγος που οι Πειραιώτες έπαθαν... ζημιά στη Λατινική Αμερική!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πόσο ... τιμολογείται ο Ερνάντεζ από την Σαν Λορέντζο για τον Ολυμπιακό και τι... υπεραξία θα πληρώνουν οι ερυθρόλευκοι στην Αργεντινή λόγω Χέσε και Ορτέγκα; Πως ο Πιζάρο... έκλεισε το δρόμο του Πάλμας την ΑΕΚ αλλά και ποιος ακούγεται στην πιάτσα πως θα είναι ο... νέος Χρυσόπουλος, πού θα πάει από τον Καρυπίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια;

ΓΚΑΣΤΟΝ ΕΡΝΑΝΤΕΖ: Το καλοκαίρι, λέγεται, πως για χάρη του ο Ολυμπιακός πρόσφερε 3.700.000 ευρώ, τα οποία η Σαν Λορέντζο απέρριψε. Πόσα λένε στην Αργεντινή πως ζητάει τώρα η ομάδα του για να τον πουλήσει στους "ερυθρόλευκους"; Μόνο για transfer fee (αφού απαιτούνται και κάποια... εξτραδάκια) 4.500.000 ευρώ! Το ποσό προφανώς και δεν είναι τυχαίο αφού είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που πλήρωσε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι για να αγοράσει τον Ορτέγκα από την Βελέζ. Με την τελευταία να είναι club "ισοβαρές" με τη Σαν Λορέντζο, η οποία έτσι βάζει αντίστοιχη μεταγραφική κλίμακα για τον δικό της αμυντικό. Ο Ερνάντεζ που έχει χρηματιστηριακή αξία 4.000.000 ευρώ και μέσα στο 2023 μετράει συνολικά 46 ματς και 4.065 αγωνιστικά λεπτά, τον ερχόμενο Ιούνιο εφόσον δεν πουληθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τη Σαν Λορέντζο με ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός λόγω και του Αντόνιο Κορδόν να έχει βρει την άκρη στην αγορά της Αργεντινής και να επιμένει σε παίκτες που δεν έχουν εμφανιστεί/αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη αλλά αυτό έχει και το... τίμημά του όσον αφορά στις απαιτήσεις των ομάδων για να του παραχωρήσουν παίκτη τους. Κοινώς θα... πληρώνει τους Χέσε και Ορτέγκα

ΠΑΛΜΑ/ΠΙΖΑΡΟ: Το ότι ο ο πρώην άσος του Άρη έφτασε το καλοκαίρι πάρα πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι γνωστό. Για την ακρίβεια αν δεν ήταν τόσο επιφυλακτικός με την περίπτωση του ο Ματίας Αλμέιδα, ο Πάλμα τώρα θα άνηκε στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Τελικά πουλήθηκε στην Celtic με περισσότερα χρήματα, κοντά στα 4.800.000 ευρώ, από τα οποία βέβαια τα 800 χιλιάρικα πήγαν στην προηγούμενη ομάδα του, την Βίντα.

Ο Λουίς Πάλμα στη Celtic κυριολεκτικά τα σπάει αφού έχει ήδη 5 γκολ και 5 ασίστ, αντιθέτως ο παίκτης που προτιμήθηκε αντί του Ονδουριανού στην ΑΕΚ, δηλαδή ο Πιζάρο μέχρι στιγμής αποτελεί την επιτομή της μετριότητας. Γιατί για όσους δεν το γνωρίζουν, αν δεν ερχόταν ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός στους νταμπλούχους Ελλάδος, τη θέση του θα είχε πάρει ο Πάλμα.

Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Επειδή στην ελληνική πιάτσα των agents κυκλοφόρησε εσχάτως η πληροφορία πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει ξανά ποδοσφαιριστή από τον Άρη του Θόδωρου Καρυπίδη. Όχι πάντως κάποιον πρωτοκλασάτο των κίτρινων αλλά πάλι έναν νεαρό ταλαντούχο, όπως έκανε και το καλοκαίρι με την προσθήκη του στόπερ Χρυσοπούλου, τον οποίο πλήρωσε χρυσάφι, με 800.000 ευρώ. Ποιος λέγεται ότι έχει τώρα σειρά; Ο 19χρονος εξτρέμ Μιχάλης Παναγίδης ο οποίος μετράει ήδη πέντε συμμετοχές στη σεζόν με την πρώτη ομάδα των κίτρινων...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέναλτι" για Ολυμπιακό αν διώξει Σολμπάκεν - Απογοήτευση για Φρέιρε, πιθανή αποχώρηση - Έρχονται 2 στόπερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags