Facebook Pixel ΑΕΚ: Θυμήθηκε το ματς με την Μίλαν παλαίμαχος της ΑΕΚ - "Ήταν ομάδα απόλυτων πρωταθλητών! Παίξαμε και κερδίσαμε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 01:39:00

Θυμήθηκε το ματς με την Μίλαν παλαίμαχος της ΑΕΚ - "Ήταν ομάδα απόλυτων πρωταθλητών! Παίξαμε και κερδίσαμε"

Sportdog Team
Θυμήθηκε το ματς με την Μίλαν παλαίμαχος της ΑΕΚ - "Ήταν ομάδα απόλυτων πρωταθλητών! Παίξαμε και κερδίσαμε"

Πέρασαν 17 χρόνια από την ημέρα που η Ένωση έπαιρνε μια τεράστια νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ροσονέρι και παλαίμαχος παίκτης της ομάδας θυμήθηκε τα όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

Στέφανο Σορεντίνο: Στο milannews.it μίλησε ο Ιταλός παλαίμαχος τερματοφύλακας που πέρασε και από την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, που είχε γίνει στις 21 Νοεμβρίου 2006.

«Ως Ιταλός είναι αυτονόητο ότι προφανώς ήξερα πολύ καλά τη μεγάλη ιστορία της Μίλαν. Τότε, τι να πω, ήταν μια ομάδα απόλυτων πρωταθλητών, παίκτες που έχουν κερδίσει τα πάντα στην καριέρα τους. Ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα, μία πρόκληση. Τα δώσαμε όλα, παίξαμε και επικρατήσαμε.Στη συνέχεια, κέρδισαν το Champions League στην Αθήνα, ακριβώς σε εκείνο το γήπεδο», είπε ο Στέφανο Σορεντίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags