Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Με τριάδα στην άμυνα και Ιωαννίδη στην κορυφή η Εθνική κόντρα στη Γαλλία - Η εντεκάδα της Γαλανόλευκης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 20:44:00

Με τριάδα στην άμυνα και Ιωαννίδη στην κορυφή η Εθνική κόντρα στη Γαλλία - Η 11άδα της Γαλανόλευκης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Με τριάδα στην άμυνα και Ιωαννίδη στην κορυφή η Εθνική κόντρα στη Γαλλία - Η 11άδα της Γαλανόλευκης (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν τη σέντρα στην OPAP Arena έγιναν γνωστές οι επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ σχετικά με τους παίκτες που έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τους Τρικολόρ.

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το παιχνίδι με τη Γαλλία είναι η Εθνική μας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να κάνει γνωστή την ενδεκάδα έχοντας δώσει φανέλα βασικού σε Γαλανόπουλο, Μασούρα και Ιωαννίδη, ενώ η απόφασή του είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίξει με τριάδα στην άμυνα, ενώ να σημειώσουμε ότι Πέλκας και Σιώπης έμειναν εκτός αποστολής επειδή είναι στο όριο καρτών.

Πιο συγκεκριμένα ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από την εστία, με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο μπροστά του σε τριάδα στην άμυνα. Ρότα και Γιαννούλης θα είναι στα δύο άκρα, ενώ Μπουχαλάκης και Γαλανόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο, με τους Μασούρα και Μπακασέτα να βρίσκονται στο πλάι του Ιωαννίδη.

Η εντεκάδα που θα έχει η Εθνική Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Μασούρας, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη - Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα - "Πρόβλημα" ο Κομποτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags