Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αλλάζει τα δεδομένα για Κουλιεράκη ο ρεαλισμός της Μίλαν - Τι ισχύει ενόψει Γενάρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 16:14:00

Αλλάζει τα δεδομένα για Κουλιεράκη ο ρεαλισμός της Μίλαν - Τι ισχύει ενόψει Γενάρη

Sportdog Team
Αλλάζει τα δεδομένα για Κουλιεράκη ο ρεαλισμός της Μίλαν - Τι ισχύει ενόψει Γενάρη

Πιο ρεαλιστικά προσεγγίζουν πλέον οι Ιταλοί την υπόθεση Κουλιεράκη που αρχίζουν την δική τους αποτίμηση για τις αξιώσεις του ΠΑΟΚ μετά το δεδομένο ενδιαφέρον της Μίλαν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη παραμένει σταθερά στα υπόψιν της Μίλαν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και σχεδόν κάθε μέρα στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Κρητικό κεντρικό αμυντικό και το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από τους «ροσονέρι».

Σε ρεπορτάζ του «Tuttomercatoweb», που φέρει τον τίτλο: «Τρία ταλέντα για τρεις διαφορετικές θέσεις», οι Ιταλοί αναλύουν εκ νέου τα δεδομένα της υπόθεσης του νεαρού κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Αυτήν την φορά αντιμετωπίζουν πιο ρεαλιστικά την υπόθεση, αναγνωρίζοντας πως οι αξιώσεις του Δικεφάλου δεν μπορεί να είναι χαμηλές για την παραχώρηση του δεδομένων των ικανοτήτων και της ηλικίας του.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Στο τετράδιο της διοίκησης και του σκάουτινγκ της Μίλαν υπάρχει το όνομα του Έλληνα, γεννημένου το 2003, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του έχει ήδη εξερευνηθεί από τον περασμένο Αύγουστο. Για έναν παίκτη της ηλικίας του, οι τιμές που ζητούν οι Έλληνες δεν είναι χαμηλές, γύρω στα δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση».

Αξίζει να σημειωθεί και να επισημανθεί πως δεν υπάρχει ρήτρα συγκεκριμένη στο συμβόλαιο του Κουλιεράκη και έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αξιολογήσει και να τον κοστολογήσει όσο θέλει τόσο την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όσο και το καλοκαίρι.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags