Facebook Pixel Χατζηχρήστος από καρδιάς: ’’Θα το ζήσω ως το τέλος με την ΑΕΚ - Με μαγεύει...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 18:19:00

Χατζηχρήστος από καρδιάς: ’’Θα το ζήσω ως το τέλος με την ΑΕΚ - Με μαγεύει...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χατζηχρήστος από καρδιάς: ’’Θα το ζήσω ως το τέλος με την ΑΕΚ - Με μαγεύει...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινητική συνέντευξη του γνωστού οπαδού της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος είναι γνωστός για τα αισθήματα που τρέφει για την ΑΕΚ και είναι από τους πιο αγαπητούς φιλάθλους στη χώρα μας. Ο ίδιος ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως όπως δηλώνει στο ''Filadelfeianews.gr'' θέλει να μείνει ως το τέλος δίπλα στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν έχει σημασία το άθλημα αλλά μόνο το έμβλημα. Το θέμα είναι ότι παίζει η ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα της. Αγαπώντας την ΑΕΚ πολλά χρόνια μαθαίνεις να καταλαβαίνεις ότι όλη η μαγεία είναι στην προσπάθεια. Με μαγεύει η προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι για τον πολύ τον κόσμο. Ο οπαδός θέλει μια αλήθεια ένα φιλότιμο. Αν τον ρίξεις στο φιλότιμο τον οπαδό μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχουμε ακόμα κάποιοι που αντιστεκόμαστε σε αυτή την προσπάθεια να γίνει ο οπαδός πελάτης.

Προσωπικά με μαγεύει να μιλάω όλη μέρα για την ΑΕΚ. Αν με βάλεις σε ένα μικρόφωνο μπορώ να μιλάω μέχρι λιποθυμίας για την ΑΕΚ. Εγώ την ΑΕΚ την ερωτεύτηκα το ’71 και από την επόμενη χρονιά μπήκα σε μια άλλη λειτουργία και μια άλλη σχέση. Αν αγαπάς κάτι πάρα πολύ τα κάνεις όλα. Από τις πολλές στεναχώριες, τις δύσκολες στιγμές αγαπάς την ΑΕΚ όχι τις χαρές. Γι’ αυτό παλιά τα συνθήματα μας είχαν μελαγχολία. Είχαμε οκτώ πίκρες και δύο χαρές. Ο στόχος και το όραμα μας ήταν ένα πούλμαν παραπάνω στη Θεσσαλονίκη, ένα πλοίο παραπάνω στην Κρήτη».

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του στην κερκίδα είπε: «Προσπαθώ να είμαι όσο κοντά γίνεται για να ξεχνιέμαι. Θα το ζήσω με τον εαυτό μου μέσω της ΑΕΚ ως το τέλος».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους τηλεοπτικούς δέκτες με μια εκπομπή στο στιλ του «Κιτρινόμαυρου Μονοπατιού»: «Μάλλον θα γίνει πάλι η εκπομπή. Αγαπώντας την ΑΕΚ πολύ γίναμε λίγο απ’ όλα. Εγώ μέσα από αυτή την ΑΕΚ έμαθα να κάνω τα πάντα. Με ρωτούσε μια γιαγιά αν με είχε τάξει η μάνα μου στην ΑΕΚ».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags