Αφού αναφέρθηκε για τη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την οποία υπήρξε ΑΜΚ ύψους 6.105.000 ευρώ και τις τοποθετήσεις που έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας με τη Λαμία στην Τούμπα.

«Στο χθεσινό παιχνίδι επιβεβαιώθηκε πως ο ΠΑΟΚ είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, επιβεβαίωσε ότι παραμένει σοβαρός στο Πέμπτη-Κυριακή και χθες η εικόνα της ομάδας φάνηκε πως παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, παρότι δέχθηκε 13 τελικές προσπάθειες από τη Λαμία. Αλλά η Λαμία φέτος παίζει μπάλα και δημιουργεί στην επίθεση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένας ΠΑΟΚ που δεν αγχώνεται, επειδή οι σκόρερ του δεν σκοράρουν, και ο Λουτσέσκου απάντησε σε αυτό, πως κάνουν πολλά άλλα πράγματα. Η ομάδα συνεχίζει να είναι καλά, μπήκε στην εξίσωση και ο Μάρκος Αντόνιο. Από εδώ και πέρα θα αρχίσει να δείχνει και εκείνος, και πλέον υπάρχουν το παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο και η αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου θα έχει τη στήριξη των οπαδών του», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει τον Κωνσταντέλια ο Λουτσέσκου - Γι’ αυτό τον "έκραξε" με Λαμία - Όποιος δεν υπολογίζει τον ΠΑΟΚ...