Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Γιατί δεν πήγε στον Άρειο Πάγο ο Μαρινάκης - Ποιον έστειλε στη θέση του - Τα ερωτήματα του Εισαγγελέα
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 14:22:00

Γιατί δεν πήγε στον Άρειο Πάγο ο Μαρινάκης - Ποιον έστειλε στη θέση του - Τα ερωτήματα του Εισαγγελέα

Sportdog Team
Γιατί δεν πήγε στον Άρειο Πάγο ο Μαρινάκης - Ποιον έστειλε στη θέση του - Τα ερωτήματα του Εισαγγελέα

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα έδινε το "παρών" στην Εισαγγελία.

Δεν προσήλθε στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ήδη είχε γνωστοιηθεί από χτες το βράδυ, θεωρώντας πως η κλήση ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων. 

Ο κ. Μαρινάκης είχε κληθεί από την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, μετά την ανακοίνωση - καταγγελία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο.

Αντί του κ. Μαρινάκη, προσήλθε στο γραφείο του ανώτατου Αθλητικού Εισαγγελέα, ο συνήγορος του Βασίλης Δημακόπουλος.

Όπως αναφέρει το dikografies.blogspot.com, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει διευκρινίσεις γιά τις βαριές καταγγελίες, που έκανε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω υπομνήματος.

Αυτό γνωστοποίησε στον Ανώτατο Αθλητικό Εισαγγελέα Αντεισαγγελέα ΑΠ, Γιώργο Οικονόνου, ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, να προσέλθει τελικά και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας μέσω του συνηγόρου κ. Δημακόπουλου, έθεσε σειρά ερωτημάτων στον κ. Μαρινάκη, που αφορούν στην έρευνα για τα χειραγωγημένα ματς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, τη διαιτησία και τις καταγγελίες του περί " εγκληματικής οργάνωσης" στο χώρο του ποδοσφαίρου.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο και δύο παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ - Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα - Ανατροπή με Ελ Αραμπί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags