Facebook Pixel Super League: Το είπαν και το... έκαναν οι διαιτητές της SL - Δεν σφυρίζουν το Σαββατοκύριακο - Ενημερώθηκε η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 17:05:00

Το είπαν και το... έκαναν οι διαιτητές της SL - Δεν σφυρίζουν το Σαββατοκύριακο - Ενημερώθηκε η UEFA

Sportdog Team
Το είπαν και το... έκαναν οι διαιτητές της SL - Δεν σφυρίζουν το Σαββατοκύριακο - Ενημερώθηκε η UEFA

Μπορεί να υπήρχε η πληροφορία ότι η επερχόμενη αγωνιστική της Super League οδεύει για αναβολή, όμως οι διαιτητές το έκαναν... πράξη δηλώντας κώλυμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εις βάρος τους.

UEFA: Πράξη έκαναν τελικά τις σκέψεις τους για κινητοποιήσεις οι διαιτητές της Super League μιας και μετά τις καταγγελίες που έκανε ο Τάσος Παπαπέτρου σε Αστυνομία και ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις απειλές εναντίον του και της οικογένειάς του πάρθηκαν και οι τελικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει και το dikisports οι Έλληνες διαιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον τους, θα απέχουν από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής, δηλώνοντας ομαδικό κώλυμα, απόφαση που ελήφθη ομόφωνα και μάλιστα έχει κοινοποιηθεί ήδη στον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε "βόμβα" ο Ουρμπόνας - Πρόβλεψη για τα δύο ονόματα του Γιαννακόπουλου - "Παίκτες που τιμώρησαν Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags