Δημήτρης Καπετανόπουλος: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, τον πλουραλισμό της επίθεσης και τους μικρούς που κάνουν τη διαφορά μίλησε ο παλαίμαχος αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανές μεταγραφές που ίσως χρειαστούν.

Για τους πολλούς και διαφορετικούς σκόρερ: «Όταν υπάρχει πλουραλισμός στην επίθεση είναι χαρά για τον προπονητή και τον κόσμο. Δεν είναι προβλέψιμη η ομάδα. Είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ομάδα από όλες στον αγωνιστικό χώρο. Τακτικά, επιθετικά και ανασταλτικά είναι καλύτερος από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Τακτικά ανέκαθεν ήταν καλή η ομάδα, τη διαφορά τώρα την κάνει η ποιότητα των παικτών».

Τα ελληνόπουλα: «Κάνουν τη διαφορά τα παιδιά αυτά. Όταν βλέπεις 20χρονα παιδιά να κάνουν τη διαφορά είναι ό,τι καλύτερο για τον προπονητή. Όποιος παίζει, δίνει κάτι».

Τη μάχη του τίτλου: «Θα είναι τρομερά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο και θα κριθεί στα πλέι οφ».

Για το ποιος κάνει τη διαφορά: «Τη διαφορά την κάνουν ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Ο Ζίβκοβιτς φυσικά, Οζντόεφ και Μεϊτέ έχουν δυναμώσει το κέντρο και ο Μπράντον Τόμας είναι πολύ καλός».

Για μεταγραφές: «Ίσως χρειαστεί ένας σέντερ φορ και έναν δεξί μπακ καθώς ο Βιεϊρίνια δεν μπορεί να βγάλει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο και δύο παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ - Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα - Ανατροπή με Ελ Αραμπί!