Facebook Pixel Super League: Μόλις έσκασε ανατροπή: Διεθνείς βοηθοί πιέζουν να σπάσει η αποχή και να γίνει η αγωνιστική της SL!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 13:36:00

Μόλις έσκασε ανατροπή: Διεθνείς βοηθοί πιέζουν να σπάσει η αποχή και να γίνει η αγωνιστική της SL!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε ανατροπή: Διεθνείς βοηθοί πιέζουν να σπάσει η αποχή και να γίνει η αγωνιστική της SL!

Νεότερες εξελίξεις στο μέτωπο της διαιτησίας και της αποχής που έχει αποφασιστεί για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ρήγμα προέκυψε στο μέτωπο των διαιτητών για κινητοποιήσεις στα παιχνίδια της Stoiximan Super League, καθώς σύμφωνα με το "dikisports.blogspot.com", διεθνείς βοηθοί διαχώρισαν τη θέση τους από την απόφαση αποχής.

Επικαλούμενοι λοιπόν το γεγονός ότι δεν ήταν παρόντες όταν συμφωνήθηκε το ομαδικό κώλυμα και ισχυριζόμενοι ότι οι ίδιοι δεν δεσμεύτηκαν για κάτι, άσκησαν πιέσεις για να σφυρίξουν εκείνοι το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πάντως οι συγκεκριμένοι διαιτητές είναι προς το παρόν μειοψηφία και θεωρείται ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις.

Δεδομένου ότι είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση, εκτιμάται ότι θα υποχωρήσουν και θα συνταχθούν με τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" 4 εκατομμυρίων Μαρινάκη σε Καρβαλιάλ - "Box to box με τρεξίματα και τελειώματα" - Μεταγραφή Άλβες!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags