Διαιτητές: Επιστολή για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, εξέδωσαν οι Έλληνες ρέφερι και επόπτες τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και για σκληρές αποφάσεις, καθώς τα φαινόμενα βίας αποτελούν καθημερινότητα στα γήπεδα της χώρας.

"Οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την Ελληνική αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους", αναφέρει η επιστολή από τους διαιτητές και τους επόπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νταμπράουσκας για δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Πρώην της ΑΕΚ για Κηφισιά - Επιστροφή Μιλόγεβιτς!