Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το 6αρι που διάλεξε ο Κορδόν από το Μεξικό - Κρούση για Μπελτράν και Ραούλ Λόπες από μεγάλη ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-09 23:50:00

Το 6αρι που διάλεξε ο Κορδόν από το Μεξικό - Κρούση για Μπελτράν και Ραούλ Λόπες από μεγάλη ελληνική ομάδα!

Οι Μιχείες
Το 6αρι που διάλεξε ο Κορδόν από το Μεξικό - Κρούση για Μπελτράν και Ραούλ Λόπες από μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ο Θερβάντες που αρέσει στον Πειραιά και οι δύο πελάτες του Μανφρέντι Καλέκα, που έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί από ελληνικές ομάδες και περιμένουν...

Ο Άλαν Θερβάντες που προέκυψε εσχάτως στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν είναι κάποια... τυχαία περίπτωση. Ακριβώς το αντίθετο, είναι μια πολύ "ψαγμένη" υποψηφιότητα, γνωστό όνομα τουλάχιστον στα scouting department τριών ομάδων του ελληνικού big 4 !! Καλός παίκτης, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε απασχολήσει σοβαρά άλλον ( δεν εννοώ τον Κορδόν) Σουπερλιγκάτο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος ασχολούταν με την υπόθεσή του αλλα ήταν πολύ δύσκολη και την ... παρέπεμψε για τον Δεκέμβριο, όταν και θα είχε ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα στο Μεξικό! Αυτό αντί άλλου προλόγου...

Πριν πάμε στα follow up, η ... έρευνα μας στο Μεξικό έβγαλε λαβράκι και για δυο συμπατριώτες και "ομόσταβλους" του Θερβάντες, οι περιπτώσεις των οποίων εξετάζονται από το δικό μας Big 4. Μάλιστα ο ένας είναι και μεγαλύτερο όνομα...

ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ: Ο 26χρονος διεθνής Μεξικανός κεντρικός χαφ λέγεται πως είναι στην λίστα του Αντόνιο Κορδόν για τον Ολυμπιακό. Τώρα βέβαια αθλητικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων" είναι ο Άλβες και προπονητής ο Καρβαλιάλ, ο οποίος ζήτησε τουλάχιστον ένα 10ημερο γνωριμίας/διάγνωσης του έμψυχου υλικού των ερυθρόλευκων και μετά να εισηγηθεί τι χαρακτηριστικά παικτών θα χρειαστεί για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο Κορδόν έχει σε μεγάλη εκτίμηση και διαθέτει δυνατές άκρες στην ποδοσφαιρική αγορά του Μεξικού, όπως βεβαίως και της Αργεντινής. Μάλιστα το καλοκαίρι... ψώνισε από μεξικανική ομάδα, τον Φρέιρε.

ΑΛΜΕΙΔΑ: Ο Θερβάντες έχει όντως... σχέση με τον τεχνικό της ΑΕΚ αφού αυτός ήταν πριν από 5,5 χρόνια που εισηγήθηκε να ανεβεί στην πρώτη ομάδα της Τσίβας, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο ταλέντο. Δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν γιατί ο Αργεντινός κόουτς ήρθε σε ρήξη, τα έσπασε, με τον πρόεδρο Βεργκάρα και εγκατέλειψε την μεξικάνικη ομάδα. Μάλιστα ο Θερβάντες, που είναι από τις ακαδημίες της Τσίβας, χωρίς τον Αλμέιδα δεν πήρε ευκαιρίες και1,5 χρόνο μετά την αποχώρηση του πουλήθηκε αντί 800.000 ευρώ στην Σάντος Λαγκούνα, στην οποία καθιερώθηκε, έγινε μέχρι και διεθνής. Έχει συμβόλαιο μαζί της ως τις 31/12/2025, η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία είναι 5.000.000 ευρώ και βρίσκεται στο πικ της. Για αυτό θέλει τώρα να κάνει μεταγραφή και το ονομά του παίζει δυνατά για ισπανικές ομάδες, στο ΜLS αλλά και για τον Ολυμπιακό.

ΜΠΕΛΤΡΑΝ/ΡΑΟΥΛ ΛΟΠΕΣ: Μανατζερικά ο Θερβάντες ανήκει στο Γραφείο ενός εκ των κορυφαίων Μεξικάνων ατζέντηδων, του Μανφρέντι Καλέκα! Και εδώ αρχίζουν να... μπερδεύονται λίγο τα πράγματα αφού σύμφωνα με την μεξικάνικη δημοσιογραφική πιάτσα, που με την σειρά της... επικαλείται εγχώριες μανατζερικές πηγές, για άλλους δυο διεθνείς Μεξικάνους πελάτες του ο Καλέκα έχει βολιδοσκοπηθεί από Ελλάδα, από διαφορετικές μεγάλες ελληνικές ομάδες!!! Ο ένας είναι ο κοντούλης (με 1,63 ύψος) Φερνάντο Μπελτράν, των 6.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, που είναι βασικά 8άρι ενώ στο "6" παίζει μόνο σε 2άδα (στο 4-2-3-1). Ανήκει στη Τσίβας, την πρώην ομάδα του Αλμέιδα, με τον οποίο πάντως κι αυτός δεν πρόλαβε να συνεργαστεί ( ήταν στην U 20 του συλλόγου της Γκουανταλαχάρα). Και ο δεύτερος είναι ο 30χρονος Ραούλ Λόπες, επίσης της Σάντος Λαγκούνα, ένας πολύς επιθετικός δεξιός μπακ. 

ΠΙΖΑΡΟ/ΠΟΥΛΙΔΟ: Για τον Θερβάντες βέβαια έχει διαρρεύσει πως απασχολεί τον Ολυμπιακό, για τους Μπελτράν και Ραούλ Λόπες δεν έχουν γίνει γνωστά για ποιες μεγάλες ελληνικές ομάδες παίζουν. Είναι ουσιαστικά μιας πρωτογενής πληροφορία/rummors της στήλης. Σημειολογικά πάντως να αναφέρω πως η Elite Sports του Μεξικανού μεγαλοατζέντη Καλέκα το καλοκαίρι έκανε δουλειά στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα της έφερε την "καψούρα" του Αλμέιδα, τον Ροδόλφο Πιζάρο και μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να απεμπλακεί ο παίκτης από την Ίντερ Μαϊάμι και να γίνει εγκαίρως το deal με τους "κιτρινόμαυρους". Επίσης, ένας άλλος πελάτης του agent Καλέκα με... ελληνικό παρελθόν, είναι και ο Άλαν Πουλίδο. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού βγάζει και με το παραπάνω το ψωμί του εδώ και 4 χρόνια στο MLS, όντας ο σταρ των Κάνσας Σίτι (σκόραρε 15 γκολ την φετινή σεζόν).

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: Για να επανέλθω στον Θερβάντες του... Ολυμπιακού, ο οποίος σκόραρε κιόλας στο τελευταίο παιχνίδι της Σάντος Λαγκούνα, είναι κλασικό 6άρι που παίζει και στο "8". Όπως και ο κάπταιν της Τσίβας, ο Μπελτράν που μένει ελεύθερος σε 20 ημέρες, είναι... μόνο Μεξικάνοι, άρα στην Super League , εφόσον ερχόντουσαν θα έπιαναν θέση ξένου (το ίδιο ισχύει και για τον Ραούλ Λόπες).

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νόμος" Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό - Τους έδιωξε χωρίς δεύτερη σκέψη - Άραβες για κορυφαίο όνομα της 11αδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags