Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Μάντζιος παρά τη νίκη του Άρη - Αυτό ήθελε από τους παίκτες του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 17:42:00

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Μάντζιος παρά τη νίκη του Άρη - Αυτό ήθελε από τους παίκτες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Μπορεί οι Κίτρινοι να πήραν σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, στη Θεσσαλονίκη, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος όπως σημείωσε στις δηλώσεις του.

Άκης Μάντζιος: Μόνο το "τρίποντο" του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ κρατάει ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, μιας και σημείωσε ότι με βάση τις ευκαιρίες οι παίκτες του θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Από τον ΟΦΗ είδαμε κάτι διαφορετικό απ' ότι περιμέναμε. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε σε "κρύο" γήπεδο χωρίς οπαδούς. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα την νίκη.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και θα μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ», είπε ο Άκης Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλείδωσαν" οι μεταγραφές Γενάρη στον Ολυμπιακό - 5 παίκτες σε Καρβαλιάλ κι ένα κορυφαίο όνομα ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags