Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δώρα Μπρινιόλι, ταβάνι με Γιοβάνοβιτς - Η απόλυτη κατάρρευση - Βάλε να παίξουν Γερεμέγιεφ και Σιδεράς"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 23:34:00

"Δώρα Μπρινιόλι, ταβάνι με Γιοβάνοβιτς - Η απόλυτη κατάρρευση - Βάλε να παίξουν Γερεμέγιεφ και Σιδεράς"!

Sportdog Team

Έξαλλοι οι Παναθηναϊκοί με την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τα έβαλαν με παίκτες και προπονητή.

Ως απόλυτη κατάρρευση χαρακτήρισαν οι Παναθηναϊκοί την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ένα αποτέλεσμα που γκρέμισε τους "πράσινους" από την κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ να πιάνει στασίδι στην πρώτη θέση. Για το αρνητικό αποτέλεσμα οι φίλοι του "Τριφυλλιού" κατηγόρησαν τον Μπρινιόλι για δώρα και παίκτες όπως ο Γεντβάι, Βιλένα, αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το κοουτσάρισμά του. Ζητούν μάλιστα να φύγει από το «Τριφύλλι».

Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και τα παρουσιάζει:

Η απόλυτη Καταρρευση…

Ομάδα με ευρωπαικές προδιαγραφές!!!!!

Θέατρο Σκιών....

Τσίρκο

Ιβάν σε ευχαριστούμε πολύ ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις...

Μπράβο πρωταθλητές χειμώνα

Ήμασταν τραγικοί, άμυνα παιδική χαρά, ούτε σε ερασιτεχνικό δεν βλέπεις τέτοια δώρα γκολ από την άμυνα, κρίμα γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας, ΜΟΝΟ Φωτάρας.

Και τα τρία γκολ του Μπρινιολι. Θέλει και του κόσμου τα λεφτά.. Παγκο

Έχει δύο μήνες που η ομάδα φενεται λες και είναι β κατηγορία.

Το δώρο Χριστουγέννων να τους δώσεις

Ο Μπρινιολι στην χειρότερη κατάσταση εδώ και 4, 5 παιχνίδια. 3 γκολ σήμερα και όλα δώρα δικά του. Δεν μας πιάνουν και οι φάσεις ήρθε και έδεσε το βύσσινο. Φτου κι από την αρχή.

Παρτε το αλλιώς, βάλτε γκάζια στα αποδυτήρια γιατί το τρένο σφυρίζει ότι θα φύγει

Στη θέση του .....δανεικού Γεντβαι, ποσο χειρότερα θα επαιζε ο Σιδεράς με το Ρόμπι; Θα αναδείξει κανα παίκτη; Ο Γερεμέγιεφ μια κεφαλιά στα ..απειρα κορνερ, θα την έπαιρνε πάντως. Ο Μπρινιόλι, δεν νιωθει καλα. Το φωνάζει τόσο καιρό τώρα. Αν δε φταίει, αυτός που αποφασίζει για την ενδεκάδα, ποιος φταίει;

Κατάρρευση σωματική,κατάρρευση ψυχική,η ομάδα μαύρο χαλι με έναν γιοβανοβιτς που το τελευταίο καιρό με αρκετά και κραυγαλέα λάθη, με έναν τραγικό Γεντβαι,τραγικό βιλενα,μπρινιολι δείχνει να είναι σοκαρισμενος σαν να μην μπορεί να αντιδράσει, και γενικά η ομάδα στα πολύ κάτω της .. Υ.Γ Στις χαρές και στις λύπες μαζί μονάχα Παο εσύ

Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εκεί στο διοικηση. Με τον Ιταλό το θέμα έπρεπε να έχει κλείσει. Ότι ζήτησε το άξιζε 150%. Τα διπλά παίρνει ο Βερμπιτς. Ντροπή.

Αυτή η αγελάδα αυτό το γάλα βγάζει 10 χρόνια τώρα.... Μόνο αν έρθει ένας ιδιοκτήτης που να τον ενδιαφέρει πραγματικά να επιστρέψει στους τίτλους η ομάδα θα δούμε άσπρη μέρα....

Αν ξαναπαιξουν φέτος μπρινιολι και γεβνται είναι έγκλημα. Ο Ιταλός έδωσε 2 γκολ σήμερα δώρο. Ο γεβνται πως είναι ποδοσφαιριστής δεν καταλαβαίνω. Καλύτερα να μπει ο μικρός. Μαντσίνι,παλαιός,Ιωαννίδης οι μόνοι που παιζουν.

αμα θελει να φυγει ο μπρινιολι διωξτε τον δεν χρειαζεται να μασ τρεχει ετσι.

Έχω πάψει να παρακολουθώ μια άρρωστη ομάδα που στα δύσκολα δεν μπορεί.και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.το έδειξε πέρυσι το δείχνει και τώρα.λιγη φοβισμένη και έναν προπονητή κολλημένο.

Εσείς που φωνάζετε για τον μπρινιολι είστε οι ίδιοι πού κρεμασατε στα μανταλάκια τον Λοντίγκιν στο παιχνίδι με την Μακάμπι.

Ήμουν υπέρ του Γιοβανοβιτς αλλά δυστυχώς ήταν μέχρι εδώ, έχει κάποια τρελά κολλήματα που δεν θέλει να τα αλλάξει με αποτέλεσμα να την πληρώνει η ομάδα, βέβαια είναι και αρκετοί παίχτες ντεφορμέ αλλά γι αυτό είναι ο προπονητής, για να αλλάζει την κατάσταση.........

Coach σε ευχαριστούμε για όλα αλλά έπιασες ταβάνι! Να πας στο καλό...

Μπρινιολι είναι δυνατόν όμως?Κάθε άλλο σχόλιο είναι μόνο χάσιμο χρόνου. Αν ο άνθρωπος τα κάνει αυτά γιατί θέλει να φύγει ανοίξτε του την πόρτα. Αν είναι σε κακό φεγγάρι ας κάτσει και λίγο πάγκο.

Γεντβαι Βιλενα ακόμη για άλλη μια φορά??? μπρινιολι από άλλο πλανήτη! Τι να πω ιβαν μάλλον έχεις χάσει τα αποδυτήρια και δεν το έχεις καταλάβει

Να ξυπνήσει κάποιος τους παίχτες και τον Γιοβάνοβιτς παιδιά ! Η ομάδα σέρνεται εδώ και κανέναν μήνα! Έλεος έχουμε κάνει υπερομαδες τη Ρεν, τη Μακάμπι, τον Άρη , τον Ατρόμητο ….Το δίδυμο Βιλενα, Περεθ δεν υπάρχει ούτε στη Γ Εθνική. Πιο αργοί και απ´ το replay. Μπρινιολι τραγικός στα τελευταία ματς! Ο Παλασιος μόνο τρέχει, άμπαλος τραγικές τελικές προσπάθειες. Περιμένουν όλοι απ τον Φώτη να καθαρίζει ολα τα ματς. Και καμία αντίδραση : «υπομονή , χαμηλοί τόνοι» και τα ίδια και τα ίδια λάθη. Σίγουρα όλοι αυτοί πρέπει να πληρώνονται για να κάνουν μικρή την ομάδα;

ο Μπρινιολι ειναι επικινδυνος! Δεν φταέι κανένας Γιοβανοβιτς σε αυτό το παιχνίδι! Ο Ιταλός σε ακόμα ένα παιχνίδι έκανε δώρο γκολ - ψυχολογιας ! Καλό είναι να ζητήσει μόνος του να κάτσει εξω!

Αρκετά με τον ανεπαρκή φύγε Γιοβάνοβιτς.. βαρεθήκαμε τις αποτυχίες σου πάντα υπό πίεση.. οποιος δεν μπορεί φεύγει μόνος του!! Ντροπή ο Παναθηναϊκός υπεράνω όλων!

Τραγικοί και σήμερα όπως με Χάιφα, πρέπει να τη δουν λίγο αλλιώς στο δεύτερο γύρο για να έχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο,δε νομίζω πως φταίει μόνο ο Γιοβάνοβιτς για αυτο το αποτέλεσμα και οι παίκτες έπρεπε να είχαν λίγο τσαγανο για να γυρίσουν το ματς,δε πειράζει πάμε μπροστά.

Όταν ο ίδιος ο προπονητής δηλώνει ότι ο μπρινιολι τρώει γκολ "πολύ εύκολα" καταλαβαίνεις τι παίζεται πλέον.

Μου θυμιζει τα περσινα τετοιες μερες αρχισε η κατρακυλα...δεν παιρνοντε ετσι τα πρωταθληματα..Αντε και του χρονου

Όταν χάσαμε από τον Άρη εντάξει είπαμε οκ δεν παίξαμε καλά συμβαίνουν και αυτά, έλα όμως που από τότε η ομάδα δεν τραβάει και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής..με τις εμμονές του χάσαμε την Ευρώπη και το πιο πιθανό το πρωτάθλημα..

Ολες οι ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, καρμπόν: αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας, ανύπαρκτη ανασταλτική λειτουργία στο κέντρο και, αόρατοι στόπερ. Και εις άλλα με υγεία.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε: Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στην… σέντρα τον Μπρινιόλι την ώρα του αγώνα! (BINTEO)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags