Facebook Pixel Ξεκάθαρος Βαρούχας: Υπάρχει και 3ο πέναλτι για ΠΑΟ; - Λάθος στο γκολ του ΟΦΗ που ακύρωσε με Άρη (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 23:48:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας: Υπάρχει και 3ο πέναλτι για ΠΑΟ; - Λάθος στο γκολ του ΟΦΗ που ακύρωσε με Άρη (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας: Υπάρχει και 3ο πέναλτι για ΠΑΟ; - Λάθος στο γκολ του ΟΦΗ που ακύρωσε με Άρη (Vid)

Ανάλυση-φωτιά από τον καθηγητή διαιτησίας στην Αθλητική Κυριακή για τις επίμαχες φάσεις.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις στις αναμετρήσεις της Κυριακής (17/12).

Αρκετή συζήτηση έγινε για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, όπου οι Πράσινοι κέρδισαν δύο πέναλτι και διαμαρτυρήθηκαν για ένα τρίτο. Ο Παναγιώτης Βαρούχας, πάντως, συμφώνησε με όλες τις υποδείξεις διαιτητή και VAR.

Για το πρώτο πέναλτι του Τριφυλλιού, τόνισε πως η απόφαση είναι σωστή, καθώς ο Κεσχρίντα ανατρέπει τον Παλάσιος.

Το ίδιο ισχύει και με το δεύτερο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, με τον καθηγητή διαιτησίας να ξεκαθαρίζει πως η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ντε Μποκ, το οποίο είναι τεντωμένο αντικανονικά.

Αντίστοιχα, ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε διαιτητή και VAR για τη μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 76', παρά το γεγονός ότι υπήρξε επαφή του Βαγιαννίδη με αμυντικό του Ατρομήτου.

Από εκεί και πέρα, ο παλαίμαχος διαιτητής αναφέρθηκε επίσης στην αναμέτρηση Άρης - ΟΦΗ.  Όσον αφορά την περιβόητη φάση του 86ου λεπτού, όπου ακυρώθηκε γκολ των Κρητικών για πλάγιο άουτ, τόνισε πως έχει γίνει λάθος και ότι η μπάλα δεν έχει βγει ολόκληρη. Παρόλα αυτά σημείωσε πως ο διαιτητής, αν και λανθασμένα, σφύριξε αμέσως.

Τέλος, στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε πως είχαμε μία καλή διαιτησία και ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση που διαμαρτυρήθηκε ο Ντεσπόντοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρα Μπρινιόλι, ταβάνι με Γιοβάνοβιτς - Η απόλυτη κατάρρευση - Βάλε να παίξουν Γερεμέγιεφ και Σιδεράς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags