Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φορ η 1η μεταγραφή Ολυμπιακού - Τι συμβαίνει με Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί - Στράικερ 12 εκατ. με "βοήθεια" Μέντες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-20 16:58:00

Φορ η 1η μεταγραφή Ολυμπιακού - Τι συμβαίνει με Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί - Στράικερ 12 εκατ. με "βοήθεια" Μέντες!

Οι Μιχείες
Φορ η 1η μεταγραφή Ολυμπιακού - Τι συμβαίνει με Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί - Στράικερ 12 εκατ. με "βοήθεια" Μέντες!

Ούτε στόπερ ούτε χαφ. Ποιος είναι Νο1 στη λίστα! Ο Πέδρο Άλβες προσπαθεί να φέρει άμεσα έναν επιθετικό στο Λιμάνι και έχει έτοιμη τη shortlist. Ποιος είναι η πρώτη του επιλογή και ο ρόλος του γνωστού ατζέντη

ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού, αντικαταστάτης του Νίκου Νιόμπλια. Σύμφωνα μάλιστα με την ελληνική πιάτσα agents ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προτίμησε να περιμένει για να αδειάσει ο πάγκος της ομάδας του Γιάννη Κομπότη, από το να πάει στην σουπερλιγκάτη Κηφισιά, για την οποία έπαιξε δυνατά ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου. Τελικά η νεοφώτιστη πήγε στην επιλογή του Δανού Νταβίντ Νίλσεν, μέσω του μανατζερικού καναλιού του Χένρικσεν και ο Οφρυδόπουλος βολεύτηκε στον πάγκο της ομάδας που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Σούπερ λιγκ 2 και μοναδικό στόχο να ανέβει από τον βόρειο όμιλο και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Λεβαδειακός που είναι δεύτερος στη βαθμολογία, πίσω από την ΑΕΛ του σπουδαίου τεχνικού Παύλου Ντερμιτζάκη, το... χρέωσέ αυτό στον Νιόμπλια και γι αυτό πριν ακόμη τις γιορτές διέκοψε τη συνεργασία τους. Εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, για τους καλά γνωρίζοντες. Το εντυπωσιακό, αν μπορεί κάποιος να το θέσει έτσι, για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, τον νέο τεχνικό του Λεβαδειακού είναι πώς τον ήθελαν και στην Κηφισιά ομάδα που θεωρείται ότι βρίσκεται κοντά στο μπλοκ της ΑΕΚ/ Μελισσανίδη αλλά τον ήθελε και ο Κομπότης που είναι σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό!! Κοινώς ο Οφρυδόπουλος που ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ Β την προηγούμενη διετία έχει απήχηση και αναγνώριση στον ευρύτερο χώρο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορεί την τελευταία εβδομάδα να ακούγεται πάρα πολύ στα μεταγραφικά του ο Πορτογάλος μέσος Κρέσπο της Φενέρ κι ενώ αποτελεί επίσης δεδομένο 2 μηνών πως θα κινηθεί στη χειμερινή περίοδο οπως και δηποτε για τουλάχιστον ένα στόπερ, που θα προορίζεται μάλιστα για βασικός. Και όμως τα τελευταία requests από τις πιάτσες των ατζέντηδων, λένε πως προτεραιότητα του νέου αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, του Πορτογάλου Άλβες, είναι να κλείσει άμεσα σέντερ φορ! Προφανώς και γιατί ο Ελ Κααμπί θα πάει στο Κόπα Άφρικα και τουλάχιστον για ενάμιση μήνα δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Καρβαλιάλ αλλά και επειδή ο Γιόβετιτς δεν πείθει τους 2 Πορτογάλους πως μπορεί να αποτελέσει τη βασική λύση για "9άρι" στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στον Ελ Αραμπί, που επέστρεψε και με γκολ, με τον κόουτς Καρβαλιάλ μάλιστα να πετάει και το μπαλάκι για τον προκάτοχό του, λέγοντας πως ο Ελ Αραμπί αξίζει πολύ μεγαλύτερου σεβασμού, ο διεθνής Μαροκινός φορ είναι και σε ηλικία τέτοια αλλά και χωρίς ρυθμού αγώνων, που μπορεί να βγάλει θέματα τραυματισμών. Όπως και έβγαλε δηλαδή μετά το δεύτερο σερί ματς που μπήκε αλλαγή.

Ο ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2: Έτσι λοιπόν εξηγείται το γεγονός πώς ο Άλβες έχει πέσει με τα μούτρα στο να κλείσει σέντερ φορ άμεσα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα πάντα με την πιάτσα agents είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο Πορτογάλος Αντρέ Σίλβα, ξανά ως δανεικός από τη Λειψία ( στην οποία ανήκει και δόθηκε το καλοκαίρι στην Ρέαλ Σοσιεδάδ, όπου μετράει μόλις 157 λεπτά σε 5 συμμετοχές του, από τα οποία τα 68' στο Κύπελλο) και θα κοστίσει ακόμα και για 6 μήνες μια... περιουσία. Ή κάποιος άλλος από την υπάρχουσα short list με τους 3 υποψηφίους επιθετικούς. Περιπτώσεις που έχει ήδη δουλέψει ο Άλβες. Το σιγουράκι είναι όπως στην υπόθεση θα βάλει σημαντικό χέρι βοηθείας και ο Ζόρζε Μέντες είτε με δικό του πελάτη, είτε με τη διαμεσολάβηση του. Άλλωστε ο 28χρονος Αντρέ Σίλβα - με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 12.000.000 ευρώ και συνολικά πληρωμένα fees μέχρι τώρα στην καριέρα του 68.000.000 - είναι στο πελατολόγιο της Gestifute και από τους παίκτες/πελάτες του που 110% ακούν και επηρεάζονται από τον Μέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Κούγια στον Ολυμπιακό - Γιατί τον φέρνει ο Μαρινάκης - Αξιότιμη θέση στο ΔΣ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags