ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς σκοράροντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και μετά το πέρας της αναμέτρησης μίλησε στον απεσταλμένο του ομίλου Metromedia, Γιώργο Ζαΐρη, για τις σκέψεις του μετά το παιχνίδι, για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο Δικέφαλος μέχρι τώρα αλλά και για τη δική του σχέση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός έδωσε και τις καθιερωμένες ευχές για τα Χριστούγεννα, σημειώνοντας «Να ξεκουραστούν όλοι τώρα στις γιορτές, να περάσουν ωραίες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα», ενώ απάντησε και στο δίλλημα , γκολ ή ασίστ, κάνοντας μία εξαιρετική... ντρίπλα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας:

Για το αν ειναι μια ονειρική χρονιά μέχρι τώρα: «Είμαστε σε ένα πολύ καλό μομέντουμ με την ομάδα, έχουμε κάνει ένα καλό σερί σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό που σκέφτομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είναι να συνεχίσουμε έτσι. Έχει ακόμα πολύ δρόμο η σεζόν, μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά».

Για την ατάκα του Ντεσπόντοφ ότι το μυστικό της ομάδας ειναι ότι βλέπει χαρούμενα πρόσωπα στα αποδυτήρια και αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα: «Ναι, η αλήθεια ειναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όλοι έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξυ μας και αυτό φαίνεται και βγαινει στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια. Και στις προπονήσεις ακόμα το κλίμα ειναι πολύ καλό και η δουλειά γίνεται ακόμα καλύτερο για όλους. Ο ένας μεταδίδει χαρά στον άλλον, και αυτό μας κάνει να το απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Οι καλές σχέσεις που έχουμε όλοι μας αποτυπωνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο ίδιος φέτος: «Προσπαθώ να ειμαι το ίδιο παιδί και να βελτιωνόμαι κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο σε όλους τους τομείς. Αυτός ειναι ο στόχος μου. Να βελτιώνομαι αρχικά ως άνθρωπος πρώτα από όλα και μετά ως ποδοσφαιριστής».

Για το γκολ που πέτυχε που κράτησε την ισορροπία του και δεν έπεσε στο μαρκάρισμα του αντιπάλου: «Λένε ότι όταν δεν μπορούν να σου πάρουν την μπάλα, αναγκάζονται να σου κάνουν φάουλ πολλές φορές. Μάλλον... θα ισχύει αυτό που λένε, δεν ξέρω!».

Για τις γκέλες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και αν απασχολεί τον ΠΑΟΚ όλο αυτό: «Η πραγματικότητα ειναι πως δεν κοιτάζω τον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς το πάμε όπως λέει ο προπονητης, παιχνιδι με παιχνιδι. Δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο ανεξαρτήτως αντιπάλου, το απολαμβάνουμε και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν προτιμάει το γκολ ή την ασίστ: «Και τα δυο μου αρέσουν, εξίσου! Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ».

Για την σχέση του με τον Λουτσέσκου και το αν είναι στα καλύτερα της πλέον: «Είμαστε πολύ καλά με τον προπονητή, έχουμε μια εξαιρετική σχέση και με βοηθάει να βελτιωνόμαι, να βλέπω διαφορετικά τις καταστάσεις στον αγώνα».

Οι ευχές του Γιάννη Κωνσταντέλια για τις γιορτές και το νέο έτος: «Να ξεκουραστούν όλοι τώρα στις γιορτές, να περάσουν ωραίες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και όσοι ειμαστε μέσα στην ομάδα και όσοι δουλεύουν για την ομάδα. Να υπάρχει υγεία για όλους τους ανθρώπους. Για τον κόσμο της ομάδας θέλω να πω ότι τους περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξουν όπως μόνο αυτοι ξέρουν. Αν και τώρα δεν μπορούν να έρθουν, όποτε ανοίξουν τα γήπεδα τους περιμένουμε να ερθουν κοντά μας».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει ανατροπή" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)