Facebook Pixel Ήρθε στην ΑΕΚ από κορυφαία ομάδα, απογοήτευσε και φεύγει - Αδιάφορος, κοροϊδεύει στην προπόνηση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-24 21:42:00

Ήρθε στην ΑΕΚ από κορυφαία ομάδα, απογοήτευσε και φεύγει - Αδιάφορος, κοροϊδεύει στην προπόνηση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ήρθε στην ΑΕΚ από κορυφαία ομάδα, απογοήτευσε και φεύγει - Αδιάφορος, κοροϊδεύει στην προπόνηση!

Μετράει μέρες στα Σπάτα, παρά το βιογραφικό του. Ήρθε ως μια μεταγραφή έκπληξη, από τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά δεν έπεισε και δεν φαίνεται ούτε ο ίδιος να θέλει πολύ να μείνει στην Ελλάδα...

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ προέβη σε αρκετά εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, με την επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε και την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο να κλέβουν την παράσταση, άσχετα αν οι δύο παίκτες δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Οι Κιτρινόμαυροι ωστόσο, έκαναν και ορισμένες προσθήκες με ορίζοντα το μέλλον, αποκτώντας νεαρούς παίκτες που προορίζονταν αρχικά για τη β' ομάδα. Οι Λαμαράνα και Γεμπόα τράβηξαν τα βλέμματα το καλοκαίρι, με τον πρώτο ειδικά να αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις στα φιλικά που έπαιξε με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αντιθέτως, αυτός που απογοητεύει σταθερά με την παρουσία του είναι ο Σαμί Τλεμκανί.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε στην ΑΕΚ στις 27 Ιουλίου και αμέσως θεωρήθηκε ένα από τα σημαντικότερα μελλοντικά πρότζεκτ της ομάδας. Άλλωστε, τραβά αμέσως την προσοχή ένας παίκτης που προέρχεται από την Τσέλσι, η οποία τον απέκτησε το 2020 από την Paris FC, διακρίνοντας το ταλέντο του νεαρού γκολκίπερ.

Δεν έχουν περάσει ούτε έξι μήνες από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Κιτρινόμαυρους και ο Τλεμκανί θεωρείται ήδη... φευγάτος. Σε αυτό το διάστημα ο Αλγερινός δεν έχει έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ Β' και ο λόγος είναι η μηδενική πρόοδος που παρουσιάζει. Μάλιστα, άνθρωποι που παρακολουθούν στενά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ κάνουν λόγο για απόλυτη αδιαφορία του Τλεμκανί στις προπονήσεις, αναφέροντας πως ο νεαρός άσος δεν επιθυμεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει "ξενερώσει" τον Τλεμκανί ή αν η συμπεριφορά του αποδίδεται στο νεαρό της ηλικίας του, αλλά στην Ένωση δεν σκοπεύουν να κάνουν υπομονή για καιρό ακόμα. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, με την αποχώρηση του Αλγερινού γκολκίπερ από τον σύλλογο. Δεν έχει νόημα οι Κιτρινόμαυροι να χάνουν τον χρόνο τους με παίκτη που δεν θέλει να παραμείνει και να εξελιχθεί, ενώ θα μπορούσαν να επενδύσουν σε άλλους νεαρούς άσους με φιλοδοξίες, όρεξη και "δίψα" για δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα Σπάτα ο... νέος Τοροσίδης για ΑΕΚ - Δεξί μπακ με τακτική προσήλωση - Στα 16 κυνηγάει το μεγάλο όνειρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags