Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός: "Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟ ο Ιωαννίδης - Ιδανικός για Bundesliga" - Πόσα ζητάει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-26 12:30:00

"Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟ ο Ιωαννίδης - Ιδανικός για Bundesliga" - Πόσα ζητάει ο Αλαφούζος!

του Γιώργου Κτενά
"Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟ ο Ιωαννίδης - Ιδανικός για Bundesliga" - Πόσα ζητάει ο Αλαφούζος!

Η μεταγραφική καραμπόλα που τον... στέλνει Γερμανία. Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στα πράσινα και ήδη ομάδες τον παρακολουθούν στενά τόσο ενόψει Ιανουαρίου όσο και καλοκαιριού. Πόσα χρήματα θέλουν οι Πράσινοι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις;

Στον αστερισμό τού Φώτη Ιωαννίδη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες, δεδομένου ότι ο Έλληνας επιθετικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο δείχνει ότι θα είναι η χρονιά του - Ήδη από τους Πράσινους έχει διαρρεύσει ότι σε περίπτωση πώλησής του θέλουν να κάνουν ρεκόρ, προσδιορίζοντας μάλιστα το ποσό άνω 15 εκατ. ευρώ για όποια ομάδα ενδιαφέρεται.

Μάλιστα, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον υπάρχει και είναι έντονο, ήδη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τη Σέλτικ μέχρι τα τωρινά με τις Στουτγκάρδη που βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο - Αλλά και τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μπολόνια και Φιορεντίνα.

Πρόκειται για ομάδες με εκτόπισμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και με πορτοφόλι που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Ειδικά από τη στιγμή που ο Φώτης φέτος φαίνεται έτοιμος για να σπάσει τα κοντέρ - Ήδη σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει 14 γκολ και 5 ασίστ σε 25 ματς μέχρι στιγμής.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμένου να συλλέξουμε πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ.

"Έτσι θα ασχοληθει η Στουτγκάρδη - Δίνει 15 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό - Μπορεί να γράψει νούμερα στη Γερμανία"

"Η Στουτγάρδη αυτή τη στιγμή έχει τον Σερχού Γκιρασί στην επίθεσή της. 18 γκολ σε 15 συμμετοχές, έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και κάνει σεζόν καριέρας. Έχει ρήτρα λίγο κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν υπήρχε καμία ανησυχία στη Στουτγάρδη. Τώρα όμως που κάνει πράγματα και θάματα, η ομάδα του καταλαβαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα τον χάσει τον παίκτη", ανέφερε αρχικά ο Ανέστης Ζαχαράκης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Γκιρασί μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή και τον Ιανουάριο, αν βρει καλύτερο συμβόλαιο από μεγαλύτερη ομάδα ή του έρθει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα, δηλαδή την Αγγλία. Η Στουτγάρδη μπορεί να το πάει για καλοκαίρι αν δεν φύγει ο Γκιρασί άμεσα".

Τι βλέπεις για τη συνέχεια;

"Η Στουτγάρδη αν πουλήσει τον Γκιρασί δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση, εδώ υπάρχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για το κλαμπ, αν το χειριστεί σωστά, να κάνει ίσως τη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας του".

Θα μπορούσε να βρει χώρο;

"Φυσικά και έχει θέση και η λογική λέει ότι θα μπορούσε να μπει άμεσα στο ροτέισον. Νομίζω η Μπουντεσλίγκα είναι ιδανική για να γράψει νούμερα σε καλό πρωτάθλημα και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Η Στουτγάρδη είχε πρόσφατα τον Μαυροπάνο, μην το ξεχνάμε. Άλλη θέση, αλλά τον εξέλιξε και τον πούλησε 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τον είχε αγοράσει 3,2 από την Αρσεναλ".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντόρσεϊ άναψε... φωτιές Χριστουγεννιάτικα - Η κίνηση που... τρέλανε τους φίλους του ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags