Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: Αγοράζει τώρα στόπερ από Άρη για αντι-Μουκουντί η ΑΕΚ - "Γέφυρες" Καρυπίδη σε ΠΑΟ - Αρέσει και σε ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 19:30:00

Αγοράζει τώρα στόπερ από Άρη για αντι-Μουκουντί η ΑΕΚ - "Γέφυρες" Καρυπίδη σε ΠΑΟ - Αρέσει και σε ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες

Μπορούν άραγε οι Κιτρινόμαυροι να πουλήσουν σε Σαββίδη; Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει το σενάριο-βόμβα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη Σούπερ Λιγκ. Γιατί οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να πουλήσουν τον καλύτερό τους παίκτη και ποια ομάδα είναι το φαβορί να τον αποκτήσει;
 

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ίσως να ήταν και ο καλύτερος στόπερ - λίμπερο του πρώτου γύρου στην Super League. O 32χρονοςΒραζιλιάνος πραγματικά ήταν ο ηγέτης στην άμυνα του Άρη αλλά και σκόρερ, κάνοντας την διαφορά, κυριολεκτικά αναντικατάστατος. Ήδη στην σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετράει 18 ενενηντάλεπτα με 5 γκολ! 

Στον Άρη ο Φαμπιάνο είναι από το 2021 και τον Ιούνιο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Το να ανανεώσει δεν παίζει σχεδόν με τίποτα αφού ζητάει ουσιαστικά διπλασιασμό αποδοχών, με τις σημερινές να είναι κοντά σα 350 χιλιάρικα. Και κάπου εδώ αρχίζει να κάνει... παιχνίδι ο Θοδωρής Καρυπίδης! 

Τι εννοώ; Φέρνει πίσω στον Άρη μετά από 2,5 χρόνια τον Λίντσει Ρόουζ, έναν δεξιοπόδαρο στόπερ που είχε πουληθεί στην Λέγκια τον Ιούλιο του 2021 αντί 600.000 και στην θέση του είχε έρθει τότε ο Φαμπιάνο! Με την προσθήκη του Ρόουζ και την τωρινή επιστροφή απο τον τραυματισμό του Βέλεθ, υπάρχουν ουσιαστικά στους "κίτρινους" 4 βασικοί στόπερ, για να παίζουν οι δυο : Φαμπιάνο/Ρόουζ/Βέλεθ/Μπράμπετς. Υπερπολυτέλεια για μια ομάδα που το ταβάνι της φέτος είναι η 5η θέση και το ξέρει τόσο ο Καρυπίδης όσο και ο Μάντζιος.

Υπάρχει, λοιπόν και μια δεύτερη ερμηνεία της κίνησης Καρυπίδη για Ρόουζ. Να πουληθεί τώρα ή ο Φαμπιανό που δεν ανανεώνει και το καλοκαίρι θα τον χάσουν τσάμπα ή ο Μπράμπετς, για τον οποίο ο ιδιοκτήτης του Άρη τον Αύγουστο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ακύρωσε την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η πρόβλεψη της στήλης αλλά και της ελληνικής πιάτσας agents; Πως τον Γενάρη θα πουληθεί ή ο φορμαρισμένος Βραζιλιάνος ή ο Τσεχος, που είναι σταθερή αξία αλά ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς!!!

Πάμε τώρα και σε έναν συνδυασμό ρεπορτάζ και rumors:

1oν) Η ΑΕΚ είναι πλέον πολύ πιθανό να πάρει από τώρα τον Φαμπιάνο, παρότι είναι γεμάτη στους στόπερ!!! Και γιατί θα της λείψει ο Μουκουντί που κλήθηκε στην Εθνική Καμερούν για το Κόπα Άφρικα (13/1-11/2), αλλά και αν δεν βρει αριστερό μπακ να έχει για εκεί και τον Κάλενς(χάνοντας τους δυο Ιρανούς μένει με τον... άγγουρο Πήλιο), έχοντας την προσθήκη του Φαμπιάνο στα σέντερ μπακ.

2ον) Ο Καρυπίδης έχει ρίξει γέφυρες τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Παναθηναϊκό (τον περασμένο Γενάρη του πούλησε τον Μαντσίνι) για να  πουλήσει τον Φαμπιάνο ή τον Μπράμπετς!!!

3ον) Ο Φαμπιάνο αρέσει πάντως και στον ΠΑΟΚ (χάνει για το Κόπα Άφρικα τον Τρόστ Εκόνγκ) αφού είναι ηγετικός, θα "κολλούσε" γρήγορα/δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Τα ερωτήματα είναι αν τελικά ο δικέφαλος κινηθεί τον Γενάρη για στόπερ και κυρίως αν ο Καρυπίδης μπορεί να πουλήσει στον Σαββίδη...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για 20χρονο εξτρέμ - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Έχει ήδη 170 ματς καριέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags