Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: Επιστρέφει στον ΠΑΟ Έλληνας με απόφαση Τερίμ - Ούτε... να τον δει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν είναι ο Κουρμπέλης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 11:12:00

Επιστρέφει στον ΠΑΟ Έλληνας με απόφαση Τερίμ - Ούτε... να τον δει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν είναι ο Κουρμπέλης!

του Νίκου Στεργίου
Επιστρέφει στον ΠΑΟ Έλληνας με απόφαση Τερίμ - Ούτε... να τον δει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν είναι ο Κουρμπέλης!

Είχε... κοπεί από τον Σέρβο, αλλά η διοίκηση διαφωνούσε! Ο Τούρκος προπονητής θέλει να δώσει χρόνο και χώρο σε νεαρούς Έλληνες παίκτες και στο τραπέζι έπεσε ένα όνομα που πιστεύουν πάρα πολύ στο Κορωπί. Ο προηγούμενος προπονητής πάντως δεν έκρινε ότι άξιζε μία ευκαιρία...

Μπορεί για αρκετούς να μοιάζει με οξύμωρο, ωστόσο η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αναμένεται να συνδυαστεί με την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα. Είναι μία απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, με την οποία συμφώνησε τόσο ο Τούρκος προπονητής πριν αναλάβει όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται για τις μεταγραφές στον σύλλογο.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου σε παίκτες που θα δοκιμάσει από τις Ακαδημίες, ούτε προφανώς η απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού και τα σενάρια για τον Τάσο Μπακασέτα. Οι Πράσινοι θέλουν να εντάξουν Έλληνες παίκτες στο ρόστερ τους, έχουν ως παράδειγμα την πρόοδο του Φώτη Ιωαννίδη και αναμένεται τόσο τον Ιανουάριο όσο και το ερχόμενο καλοκαίρι, να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση ψάχνοντας ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, επέστρεψε στο τραπέζι και το όνομα του Γιώργου Νίκα, ο οποίος πέρυσι κι εφόσον δεν έφερε πρόταση από το εξωτερικό, ανακοινώθηκε από το Τριφύλλι στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο 24χρονος επιτελικός χαφ, που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα του στον Λεβαδειακό αλλά ακόμα δεν έκανε το… μπαμ, ήρθε στον Παναθηναϊκό με τη βοήθεια του Γιάννη Κομπότη που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πείσθηκε να του δώσει μία ευκαιρία. Ο Σέρβος άσος έκρινε (και πιστεύει ακόμα…) πως δεν ήταν στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και για αυτό δεν συζήτησαν καν το ενδεχόμενο να τον κρατήσει στο ρόστερ, αλλά ούτε και ήθελε να τον ξαναδεί ενόψει Ιανουαρίου.

Το όνομά του λοιπόν έπεσε ξανά στο τραπέζι τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή την άφιξη του Τερίμ και την απόφασή του να εξετάσει ξανά όλο το ρόστερ, ωστόσο μάλλον η περίπτωσή του θα πάει προς το καλοκαίρι (διότι λόγω των συνεχόμενων αγώνων τώρα δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές), όπου σίγουρα θα βρεθεί στο Κορωπί. Είναι απόφαση της διοίκησης, καθώς τον πιστεύουν πάρα πολύ, κάτι που δεν ίσχυε για τον Γιοβάνοβιτς και για αυτό δεν είχε εγγυηθεί ότι θα βρισκόταν ούτε του χρόνου στην προετοιμασία!

Ο Νίκας πάντως μέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Λεβαδειακό, καθώς σε εννιά παιχνίδια (τα τρία Κυπέλλου), έχει 5 γκολ και μία ασίστ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Τερίμ για Μπρινιόλι, υπό κρίση top ονόματα του ΠΑΟ - "Καμπάνα" για Πέρεθ, Σπόραρ, Μαντσίνι, Μπερνάρ!

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags