Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου. Αρχικά, αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που οργάνωσε για την ομάδα ο Φατίχ Τερίμ, τονίζοντας την πρωτοβουλία του να ζητήσει από όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να φέρουν τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη φιλοσοφία του Τούρκου προπονητή, σχολιάζοντας πως «θέλει ο Παναθηναϊκός να παίζει πολύ πιο γρήγορα, με πολύ υψηλή ένταση και ενέργεια, είναι κάτι που θα χρειαστεί χρόνο και δεν είναι εύκολο, είμαστε σε μια περίοδο με συνεχόμενα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Αν πούμε ότι αυτό που θέλει να κάνει ο Τερίμ είναι πιο κοντά στο αγωνιστικό στυλ της ΑΕΚ, το μόνο κοινό με τον Γιοβάνοβιτς είναι η κατοχή της μπάλας».

Τέλος, μίλησε για τα μεταγραφικά της ομάδας, επισημαίνοντας πως ο Τούρκος τεχνικός θέλει πρώτα να αξιολογήσει το υλικό που έχει στη διάθεσή του, με τη θέση του κεντρικού αμυντικού να είναι η πιο πιθανή ώστε να γίνει κίνηση. «Αν ο προπονητής δει ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το αγωνιστικό στυλ του, τότε είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Τερίμ για Μπρινιόλι, υπό κρίση top ονόματα του ΠΑΟ - "Καμπάνα" για Πέρεθ, Σπόραρ, Μαντσίνι, Μπερνάρ!